Ik heb een gewijzigde datum doorgegeven maar nog steeds 7 huizen verder bezorgd.

Volgens afspraak geleverd

zeer slecht gedumpt bij buren niet eens aangebeld

heeft pakket gewoon bij de buren afgegeven zonder toestemming ook zonder bij ons aan te bellen (camera beelden bevestigen dat)

goede tijdsindicatie vriendelijke bezorger

goede tijdsindicatie, vriendelijke bezorger

Goede ervaring

Heb ik al omschreven in de beoordeling

Ik geef een pakketpunt aan en wordt bezorgd bij de buren

Wat gaat er mis?!

Zeer tevreden van snel aflevering van mijn pakket en dank je wel voor begrijpen. Tot snel weer

prima bezorging.

prima bezorging. alleen op website/email was het niet zo duidelijk welke dag ze zouden bezorgen. moest ff zoeken of klinken op "andere datum kiezen" om te zien welke dag het was.

Delivered to the Neighbor's House?!

Because I do not want to cause any hassle to our next-door neighbors, I specifically requested DPD to deliver my parcels to the front door. Why did they still deliver to the neighbor's?

• Would you recommend us? No

Slecht

Ik ben ontvanger. Pakket is bezorgd bij afzender na ruim 2 weken zoek te zijn geweest

Snelle bezorging, tijdvak klopt en aardige bezorger!

Super bezorger

Top service!

Heeft helaas wat langer op mij moeten wachten. Maar was nog steeds heel vriendelijk en behulpzaam!

Prima maar in de ochtend pad melding dat jullie een paar uur later komen

Ok

In combinatie met Vinted zijn jullie een drama.

Casus 1 Pakket is spoorloos wat onaangename communicatie oplevert met de verkopende of ontvangende partij. Kost nodeloos energie van alle partijen. Casus 2 Pakket is nooit van het inleverpunt opgehaald door DPD maar Vinted en verkoper krijgen bericht van wel. Pakket blijft liggen bij inleverpunt. Na enige tijd komt er bericht dat de verkopende partij t (eigen) pakket kan afhalen! Ik krijg bericht van DPD dat de bezorger mij heeft gemist en dat het pakket bij de buren is afgeleverd. Pakket ligt dus in Amsterdam en ik woon in Alphen aan den Rijn, knap hoor. Casus 3 Pakket is afgeleverd bij een afhaalpunt maar er staat niet aangegeven welk afhaalpunt. Resultaat, pakket weg. Hier hou ik het voor nu bij. Vriendelijke groeten, Inka Bordes

Snelle en vriendelijke bezorging

Mijn pakket werd keurig binnen het opgegeven tijdvak bezorgd. Het tijdvak was slechts 1 uur, wat erg prettig is omdat je niet de hele dag hoeft te wachten. De bezorger was vriendelijk en beleefd. Alles netjes en op tijd geleverd – helemaal tevreden!

Beetje jammer..

Vandaag! ( 11-08-2025 ) krijg ik de e-mail binnen dat het pakket bezorgd is. Het pakket dat afgelopen vrijdag ( 08-08-2025 ) al bezorgd is. Bij de buren. Terwijl ik toch ook toestemming had gegeven om het pakket bij de deur neer te zetten. Behalve op de bezorgtijd ben ik de daarna de hele dag thuis geweest en heb zitten wachten op dat pakket. Want misschien komen ze wel iets later.... Niet dus... Gelukkig hebben die buren aan het einde van de middag het pakketje bij mij afgegeven.

geweigerde zending staat als zijnde geleverd te boek. DAT IS ONJUIST.

13089474668687 ik heb dit pakket GEWEIGERD aan de deur, op advies van de afzender, maar nu staat het te boek als zijnde afgeleverd. Het is NIET afgeleverd, de bezorger heeft het weer meegenomen.

Package not delivered where it says.

Where is my package? ☹️

• Would you recommend us? No

Het pakket is op het verkeerde huisnr bezorgd!

De zoveelste keer dat er NIET goed gekeken wordt naar het huisnummer!!

Pakketpunt geregeld en niet de buren

Balen dat jullie het bij de buren afgevsn; wil het daar niet ophalen en nu?

Alles oké.

Goed geregeld.

Snelle levering. Vriendelijke en zorgzame bezorger.

Prima service!

Omdat wij op vakantie waren heeft de bezorger het pakket bij de buurvrouw afgegeven, zij deed ook de post voor ons, en we kregen daar zowel een briefje van in de bus en ook een mail, dus blij dat we er niet zelf na thuiskomst weer achteraan moesten gaan! Prima!

Ik heb de wijziging gewijzigd naar morgen, toch vandaag geleverd bij buren.

Zie bovenstaande.

Westfields 1410