Op verzoek afgegeven bij de buren

Heb het verzoek pas 30 minuten voor levering ingediend. Bezorger heeft snel en correct gehandeld

Goed optijd

Stond keurig in de carport.

waardeloze chauffeur

Ik heb slechte ervaringen met deze chauffeur bezorger

Satisfied

Always friendly and pn time delivery

Perfect .

Mooi tussen het aangegeven uur en netjes op de aangegeven plek neergezet . Top !

Keurig op tijd en netjes in de hal gezet.

Nou, niet dus

Pakket in het geheel niet ontvangen. Waardeloos.

Pakket nooit ontvangen

Ik kreeg een mail vorige week binnen van jullie dat het pakketje is bezorg bij de buren (4 huizen verder wat ik al raar vondt) de bezorger zegt dat hij langs is geweest terwijl er nooit een busje in de straat is geweest rond die tijd. Ik was zelf ook thuis en in de voortuin bezig toen ik deze mail kreeg

Goede snelle bezorging

Gewoon netjes en volgens tijdschema bezorgd.

TOPPIE

was al geweest maar kwam met uit bed maar snel bericht gestuurd dat het bij voor deur geplaatst kon worden binnen 10 minuten was het artkel er super toppie bedankt .

Duidelijk overgebracht bij welke buren er voor mijn pakje is getekend

Op tijd bezorgd

Op tijd zoals doorgegeven via de mail

Keurige levering.

Zeer goed.

prima service

ik kreeg direct al bericht dat het pakket ontvangen was en daarna bezorgd zou worden

SLÉCHTER KÁN NIET!!!

ZEGGEN MIJN PAKKET OP NR. 22 BEZORGD TE HEBBEN!! TERWIJL IK DE HELE DAG GEWOON THUIS WAS!!! TE ÁCHTERLIJK OM DE KOEIELETTERS OP MIJN VOORDEUR TE LEZEN: ZET HET PAKKETJE MAAR OP DE STOEP!! ( ALS IK NIET ZO SNEL DE VOORDEUR OPEN DOE) IK HEB POTVERDORIE EEN KEIHARDE NIEUWE BEL, EN IK HEB EEN KEIHARDE KLINGELBEL HANGEN, EN ER WORDT OOK NOG WEL EENS KEIHARD OP DE DEUR GEKLOPT!!! MAAR NÍKS VAN DAT ALLES!!! (IK BEN SLECHT TER BEEN, EN DAN ZAL IK ZEKER JULLIE FOUT BIJ NUMMER 22 OP MOETEN GAAN HALEN!!! IK BEN DAAR GÉK!!) IK GA EEN OFFICIËLE KLACHT INDIENEN, WANT DIT KAN ZO NIET!!!

Prima service en op tijd bezorgd

ik was niet thuis maar keurig bezorgd bij de buren.

Gewoon goed

Doen wat we zijn afgesproken. Top

Heel slecht

Pakket is niet geleverd zoals opgegeven en is zoek. Weet niet waar pakket is. De opgegeven locatie is niet correct

perfect

naar alle tevredenheid

Waardeloos bedrijf

Ze bellen nergens aan. Gooien de pakketjes in de tuinen en beweren vervolgens dat je ‘neerzet toestemming’ gegeven hebt! Neerzetten is nog altijd heel wat anders als neergooien.

Niet aan bezorgverzoek gehouden

Hoi, bezorger was 2 uur te laat en we hadden gevraagd om de bestelling achter de poort te zetten. Is het afgeleverd bij de buren.

Ondanks een doos waar breekbaar opstaat is de doos gedeukt en twee mollen stuk

Erg jammer aangezien er gewoon heel duidelijk breekbaar op staat!

Pakket afgeleverd in depot ipv huisadres

Het pakket zou thuis bezorgd worden. We waren gewoon thuis. We kregen een mail dat het bij de buren bezorgd was. De buren hadden niets ontvangen. Het pakket was in het depot bezorgd, 1 km van ons huis. Slechte zaak.

Goed geregeld

Vlug, snel, op de neerzet locatie

Geen toestemming gegeven, geen bericht en pakket aan alle kanten kapot…

Onacceptabel

Westfields 1410