Heel erg goed

Vlees van goede kwaliteit en smaak. Kan niet beter!

Klopt allemaal,super verpakt en duidelijke etiketten

Bestelling klopt en duidelijke etiketten op de producten. En een lekker stukje vlees !

Prachtig product en goede service!

Goed product en makkelijk bestellen en alles staat keurig verpakt per portie bij afhalen.

Heerlijk, eerlijk vlees

Makkelijk bestellen, vriendelijke ontvangst en ook nog heerlijk vlees

goed vlees voor een redelijke prijs

zoals elke keer smaakt het vlees erg goed. De kalfs entrecôte was ook heerlijk! Een minpuntje zijn de frikandellen die ik de vorige keer kocht. Deze worden nogal hard bij het frituren, wat bij de vorige doos niet zo was. Voor de rest blijft het tijdvak van bezorging telkens vaag. Als ik de postcode invoer, geeft men aan dat deze niet herkend wordt. Dat maakt dat ik thuis moet blijven tot na de bezorging, wat wel eens lastig te plannen is....

4 sterren

Goed en mooi en lekker vlees

Heerlijk mals vlees en keurig verzorgd.

Gemakkelijk via internet te bestellen. Pakket is heel goed te volgen en het ziet er allemaal keurig verzorgd uit. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk vlees, zacht mals echt top

heerlijk vlees

goede samenstelling van het pakket

Is goed en lekker, toch graag wat minder hamburgers in het pakket

heerlijk en eerlijk vlees en goede service

heerlijk en eerlijk vlees en goede service, goed verzorgd en grote van pakketten

Prettig contact en prima service

Prettig contact en prima service

Het kalfsvlees is overheerlijk!

De afhandeling van de orders is perfect. Ga zo door!

Goed kalfsvlees

Zowel bezorgen als zelf ophalen is goed geregeld. Het vlees is ook heerlijk

Helemaal prima!

Lamsvleespakket, lamsbout en de kalfsvlees kroketten besteld bij Eco Fields. Lamsbout (zonder bot) was prima, mals en sappig. De kroketten zijn ook lekker, en goed in de airfryer te bakken. Ze worden dan niet zo bruin als in de frituur, maar de smaak is helemaal OK. We bakken ze in de airfryer (meteen uit de diepvries) ongeveer 10-14 minuten op 180 graden , tot ze net beginnen te barsten. We moeten nog aan de slag met het lamsvlees, maar de vorige keer was de kwaliteit heel goed. O ja, de levering was ook prima. Precies volgens afspraak.

Goed vlees en goede service. Website kan klantvriendelijker

Bij het zoeken op de website kom je steeds weer terug boven aan de site. Handiger zou zijn als je terugvalt daar waar je gebleven was.

Heerlijk vlees

Na meerdere pakketten nu gehakt en riblappen besteld. Heerlijk vlees, echt goede volle smaak. Proef echt het verschil met bv bio gehakt van de AH.

Komen afspraken goed na

Je bestelt en weet al welke dag er geleverd wordt en dat wijzigt niet. Vlees is altijd heerlijk en goed verpakt. Duidelijke houdbaarheidsdata en bereidingswijzen erbij.

Altijd heel tevreden met mijn bestelling

Goed en (h)eerlijk vlees.

Eerlijk en heerlijk vlees uit de omgeving

Dit is de tweede keer dat ik vlees bestel bij Ecofields en wederom een zeer goede ervaring: lekker smaakvol vlees van eerlijke en betrouwbare herkomst, met respect voor dier en natuur, keurig verpakt en geleverd aan huis. Ik vries het vlees in en ook dat gaat prima. De smaak is uitstekend en de geur is heerlijk. Bij vragen per mail wordt er snel en oplossingsgericht gereageerd. Ik kan Ecofields van harte aanbevelen en ben zeer blij dat ik nu als particuliere consument hier kan bestellen. Inmiddels eet ik geen ander vlees meer dan van Ecofields.

Prima kon alleen tijdstip bezorging niet vinden op de link.

Link werkte niet voor bezorg details. Vriendelijke bezorger.

Vlees staat altijd netjes klaar, bestellingen lopen goed!

Prima vlees.

Vleeskwaliteit is prima. Ook na invriezen. Goede service .

het is heerlijk vlees. fijn dat het thuis bezorgd wordt en al in porties verdeeld is.

zie bovenstaande.

(H)eerlijk vlees!

Heerlijk biologisch vlees, te bestellen in voordelige pakketten.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.