Prima op tijd geleverd en heerlijk vlees.

Dit was mijn eerste bestelling en ben tevreden, wordt vervolgd.

Mooi vlees, biologisch, lekker

Alles zoals afgesproken.

Betrouwbaar verantwoord vlees!

Wij hebben 2 maal bij Eco Fields een pakket Kalfsvlees Rose besteld dit is uitermate goed bevallen. De smaak is heerlijk de kwaliteit is goed en de herkomst is verantwoord, dit vinden wij erg belangrijk. Wij zullen in de toekomt zeker vaker bestellen en zijn erg benieuwd naar de andere producten. Eco Fields bedankt en blijf zo doorgaan!

Goed en eerlijk vlees en LEKKERRRR!!

wat moet je er nog aan toevoegen het is/ zijn goede producten heerlijk mals vlees

Super goed vlees

Ik heb inmiddels voor de 3e keer besteld, ben zeer content over de service, maar met name over de kwaliteit en versheid van het vlees. Wij zochten al enige tijd naar biologisch vlees. Assortiment is ruim van opzet. Hopelijk komt er ooit nog biologisch kip bij, dat is nog lastig te vinden. Ik weet niet wat de opties voor de feestdagen zijn maar een biologisch gourmetschotel zou ook fijn zijn. Anders gaan we het zelf snijden.

Heerlijk vlees en goede service

We zijn elke keer zeer tevreden over de pakketten die er zijn en het vlees smaakt altijd heerlijk en genieten echt veel meer van het vlees als het bij Ecofields vandaan komt. Ps: Ik kwam op zaterdag het pakket ophalen maar was aan de late kant door een storing op mijn werk en wilde bellen om te vragen of het een probleem was als ik iets later was maar dat is niet mogelijk.

geweldig

Fijn dat ze er zijn!

Heerlijke biologische snacks

Heerlijke pakketjes!

Allemaal pakketjes met lekker vlees. Daar wordt je blij van!

Heerlijke bubbel

Heerlijke bubbel en vriendelijke bezorger.

Op een puntje na een prima levering

Bij het pakket voor 2, ad € 50,00 ontbreekt de biefstuk. Het vervelende is, dat ik het pakket besteld heb voor mijn buren, die jullie kalfsvlees eens willen proberen. Ik weet niet hoe ik dit op moet lossen. Ik overweeg mijn entrecot aan hen te geven om het probleem de wereld uit de helpen. Graag verneem ik een voorstel van uw kant. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Freek van Rennes, Romei 1, Zevenaar. n.b. Inmiddels is mijn dochter Nicole in Doetinchem ook al klant.

Ideaal die seniorenverpakkingen

Fijne porties en goede wijn

Héérlijk vlees

Ontzettend goed vlees! En een keurige aflevering. Een aanrader!

Geweldige leverancier

Heeft vlees van uitstekende kwaliteit en levert conform afspraak.

Prachtig vlees, goed verpakt in porties en correcte behandeling

Zie omschrijving hierboven

Prima vlees

Ben dik tevreden over de leveringen

Perfect vlees en duidelijk voor elkaar!

Perfect!

Top,Top,Top.

Super geweldig vlees en 5 sterren voor de website het portioneren van het vlees de verpakking en de bezorging helemaal in de kop van Noord Holland alles 1000%. Bedankt Eco Fields.

Heerlijk

Zo mals als het vlees van ecofields is zul je nergens weer vinden.

Echt super lekker! Goed verpakt en vriendelijke aflevering

Zonder twijfel een goede aankoop. Het bio kalfsgehakt is heerlijk! Beter dan bij de Albert Heijn. Mocht je twijfelen, gewoon doen!

Service en kwaliteit zijn top.

Het is een vriendelijk bedrijf en erg heerlijk vlees. Je merkt hier de liefde voor het vak.

Echt heel lekker vlees

Een aantal keer kalfsvlees pakketten, bbq pakket en kalfsgehakt besteld en echt heel tevreden. lekker vlees en alles keurig vacuüm verpakt met duidelijke houdbaarheid erop. En heel fijn om te weten dat er goed voor de kalveren gezorgd is.

Prima verzorgd.

Goede producten voor een eerlijke prijs. Nette levering. Zeer meewerkend, ook bij aanpassing van mijn bestelling direct een vriendelijke reactie.

Hele fijne wijn

Een aanwinst voor liefhebbers van bubbels

Geldig bedrijf de Eco Fields.

Ik bestel regelmatig vlees en e.d. bij Eco Field. Wij kunnen heel goed proeven en het bakken dat het fantastisch vlees ect. is. Ik raad het ècht iedereen aan, on het ook eens te proberen, ook al voor de beesten, die een heel goed leven hebben. Alles komt op tijd aan op de aangeven dagen. Bevroren of vers.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.