Heerlijk vlees

Prima leverancier. Geleverd op de afgesproken tijd. Ik ga nog eens bestellen!

Heerlijk vlees , fijne mensen goede bezorging!

Lekker vlees, perfect op tijd bezorgd.

Vlees van hoge kwaliteit, met een echt heel lekkere smaak.

Heerlijk goed geprijst vlees

Mooie aanbiedingen, fijne pakketten. Goed biologisch en kwaliteitsvlees. Tip voor de hamburgers: iets paprika poeder en basilicum (gedroogd) erop, als je ze nu in de pan bakt, kan wat 'zuur' smaken, niet storend, maar het kan lekkerder.

Super goed geregeld

Super eenvoudig te bestellen, het leveren keurig op de aangegeven tijd.

Fijn dat ik nu ook kleinere porties voor 2 personen kan bestellen; van mij kunnen er meer soortgelijke pakketten bij; misschien iets meer soorten vlugklaar vlees als tartaar of Duitse biefstuk enz.

Goed en eerlijk vlees

Makkelijk bestellen goede bezorging, heerlijk vlees. In een woord perfect voor mij niets anders meer. Maaltijd boxen 4 personen meer dan genoeg.

prima kwaliteit vlees, fijn in handige porties verpakt

Het vlees is prima in handzame porties gevacumeerd verpakt. Eerste kennismaking bij consumptie qua smaak was zeer positief.

Prima kwaliteit.

Goede informatie over de producten en een hele nette prijs voor goed vlees. Keurig thuis bezorgd en vanwege vacuüm verpakking zo de vriezer in.

Great, really tasty and fresh meat

Ordering not the first time and will order in future for sure. Natural, tasty, fresh. Highly recommend.

Goed product, goede communicatie en goede klantenbinding

Goed vlees en perfect verpakt

Goed vlees en perfect verpakt

Keurig verzorgde verpakking en heerlijk vlees

Je proeft het verschil met vlees uit de supermarkt !!

Ten eerste een overzichtelijke website. Goede communicatie. Correcte bezorging in hele nette verpakking. H(eerlijk) vlees en bij het bereiden komt die lekkere bakgeur van vroeger weer in je herinnering.

Uitstekend, niets op aan te merken!

Website: uitstekend. Bestellen: uitstekend. Aflevering: uitstekend. Vlees: uitstekend. Nieuwsbrief: uitstekend.

Perfecte kwaliteit, goede logistiek en communicatie.

Heerlijk vlees in verschillende variaties.

Keurig aan huis geleverd. Het pakket biedt de garantie voor heerlijke maaltijden met overheerlijk kalfsvlees. Pakket biedt voor elk wat wils! Van harte aanbevolen

1ste bestelling

Vlees smaakt heerlijk, is allemaal apart per portie, vacuüm verpakt en gelabeld. Werd geleverd in keurige dozen en door een uiterst vriendelijke bezorger.( was weer eens fijn om een Nederlandse bezorger te zien). Zou zo weer bij Eco fields bestellen.

Al diversen keren vlees van Eco Fields besteld. Altijd goed, prima kwaliteit.

Prachtig pakket kwaliteitsvlees tegen een zeer scherpe prijs. O.a. De beste hamburgers ooit.

Geweldige service en super lekker vlees

Het kalfsvlees is heerlijk en altijd gebracht op de tijd die aangegeven wordt en door zeer vriendelijke bezorgers Een topbedrijf!!

Top kwaliteit producten

Gewoon heel lekker goede mooie kwaliteit en super vers

Top kwaliteit vlees!

Heerlijk “eerlijk” vlees!!

zie onderstaande reactie

Wij zijn zeer tevreden over het vlees. Graag zouden wij voor ouderen wat kleinere porties gehakt in de pakketten willen hebben. Bijvoorbeeld: in plaats van 3x 500 gram gehakt 6x 250 gram gehakt. Verder is het prima. Ook is het fijn dat we op de hoogte worden gehouden van de aanbiedingen.

Fantastisch vlees, kalveren hebben een ruime stal en kunnen de wei in. Niet voor niets drie sterren beter leven. Alleen de geur van vers vlees is al heerlijk, leuke recepten en aardige mensen. Wij zijn fan!

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.