Blij dat ik de tandwinkel heb gevonden!

Ik gebruik al heel wat jaren interdentale borsteltjes.Nu pas de tandwinkel ontdekt! Gelukkig maar, want zal jullie nog lang nodig hebben!

Producten zijn supr goed.

Snel en correct

Snel en correct en perfect verpakt.

Tandwinkel heeft alles in huis voor een gezonde en stralende lach!

Op verzoek van mijn tandarts moest ik een bepaalde spoeling gebruiken. Zo ben ik middels een zoekfunctie terechtgekomen op deze site. Ik kon daar alles vinden en meer! Even snel nog een prijsvergelijking gedaan en ook voor de prijs is deze site een vriend voor je portemonnee!

Super !!!

Goede service. Prijs kwaliteit is super. Bezorging vlekkeloos en snel.

Duidelijke site en bestellen gaat makkelijk.

Hetgene wat ik zocht was makkelijk te vinden. Ook verliep de betaling en de levering van het bestelde vlot.

Snel en correct alles gekregen.

Eerste kennismaking en dat is heel goed bevallen. Alles correct en volgens afspraak gegaan.

Top shopervaring, snelle levering en goede kwaliteit

De website is gebruiksvriendelijk en de ragertjes zijn van goede kwaliteit.

Alles keurig op tijd geleverd tot volle tevredenheid

Snelle service van goede kwaliteit middelen

Snelle service, hoge kwaliteit

Goeie producten, worden door mijn mondhygiënist aanbevolen. Bestelling loopt soepel en wordt heel snel afgeleverd. Ik ben er erg blij mee.

Zoals het hoort.

Het had bij sterren kunnen zijn, maar omdat je kans maakt op 25 euro shoptegoed als je een beoordeling instuurt werden het er vier. Ik vind dat namelijk niet horen. Een soort van "kopen" van een beoordeling. Niet netjes. Verder zou ik geen verbetering van de dienstverlening/ verkoop kunnen bedenken.

Super snel en duidelijke website

Super snel en duidelijke website

Top en snel geleverd.

Mijn geheime wapen voor een stralende lach.” * “Zelfzorg begint tussen je tanden.”

Uitstekende service!

Besteld, snel geleverd!

Prima service, goede prijs

Snelle levering, compleet en keurig verpakt!

Alles perfect.

Product snel geleverd, ben er tevreden over.

Eerste keer, zeker niet de laatste

Snel geleverd en prijs kwaliteit verhouding perfect

Snel en verzorgd

Bestelling geplaatst - goed ingepakt verzonden - snel ontvangen - items zoals besteld - mooie prijs ... Ruime webshop, waar je kan vinden wat je nodig hebt voor tandverzorging !

Fijn bedrijf

Prima bezorging vond ik !!!

Snelle levering, goed verpakt en stuk goedkoper

Supersnelle levering…

Goede producten en nette en supersnelle levering! Hélemaal tevreden…

Snelle levering Goede prijs

Bij bestelling 1 stuk incl verzending is voor mij de prijs gelijk aan de Etos. Bestel je er meer ben je dus goedkoper uit. Volgende dag geleverd.

TOPdeal en snelle levering!

Heb online gezocht naar de beste deal en de keus was snel gemaakt ik heb geen betere prijzen gezien bij anderen. Aanrader!

Uitstekende webwinkel

Goede duidelijke website Groot aanbod