Voor de eerste keer wat besteld en een dag later al in huis

Zeer prettig

Snelle levering. Ruime keuze.

makkelijk, snel en betaalbaar!

besteld, betaald en snel ontvangen!

Betrouwbaar en duidelijk

Betrouwbaar en snelle levering.

Geweldig!

Vandaag besteld en morgen in huis. Alles klopt en wordt perfect geleverd

Heel tevreden!!

Heel tevreden van mijn aankoop bij tandwinkel.nl. Ruime aanbod, scherpe prijzen en ultra snelle levering. Met 1 woord..een aanrader!

Snelle service en goede prijs

Tandwinkel heeft voor mijn product de beste prijs en daarnaast ook nog een snelle service. De volgende keer zal ik weer bestellen bij tandwinkel.nl

snel en goedkoop

na wat zoeken op internet deze "Tandwinkel" gevonden. zoals aangegeven goedkoop en snelle levering.

Goed en snelle levering.

Ze komen na wat ze zeggen, de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit.

Netjes en goed verzorgd

Altijd netjes en optijd bezorgd.

Niets ontvangen en dan vragen om beoordeling

Ik krijg een verzoek om beoordeling te geven. Maar omdat ik nog niets ontvangen heb kan ik ook nog niets beoordelen. Alleen dat het lang duurt voordat er geleverd wordt.

Tweede keer besteld, net zo goed.

Met sommige dingen zijn ze goedkoper. Levering is snel en netjes ingepakt.

Snelle levering, goed assortiment en goede prijs

Snelle levering, goed assortiment en goede prijs

Top producten en zeer snelle levering en komen hun belofte na

Zie bovenstaande tekst

Goede service en info.

Goede info en snelle levering!

Geweldig makkelijk

Èn snel

Mijn kennismaking met dit bedrijf; snelle levering en producten ook in goed passende en stevige verpakking (geen veel te grote doos of gescheurde zak! Deze opmerking n.a.v. eerdere ervaringen elders). Duidelijke en goed overzichtelijke website met groot assortiment. Ben zeer tevreden over de producten die ik besteld heb, fijne kwaliteit en prettige prijzen.

Snelle levering en een betere prijs dan bij andere winkels.

Helemaal prima.

Ben heel tevreden over mijn aankoop en de zorgvuldigheid wat betreft de levering! Ik zal zeker een volgende keer weer bij de Tandwinkel een bestelling plaatsen.

Het lukt mij niet om mijn account aan te maken. Mail naar klantendienst gestuurd. Zo goed als direct antwoord gekregen en hadden zij het probleem opgelost. Een half uur later bestelling kunnen plaatsen. Dag nadien ontvangen...

Geen gezeik doet waar het voor staat

Super winkel snel geleverd heel blij mee

14 dagen verder en geen bestelling ontvangen

Teleurgesteld! Ik heb mijn bestelling op 4 mei geplaatst ,vandaag 18mei en nog steeds geen bestelling ontvangen, geen traceerbaar code ontvangen,geen bericht over de vertraging. Kortom,slechte ervaring. Ik vraag me NU af of ik mijn bestellingen nog gaat ontvangen.

goede prijs, snelle levering

Bestelling makkelijk en snel te plaatsen. Voor grote wn kleine bestelling dezelfde (lage) verzendkosten dus niks zoeken tot je aan de minimale bestelling zit. De volgende dag was alles binnen. Aanrader, deze webshop!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen!

Duidelijke communicatie en super snel geleverd !

Voordeligst en snelle levering!

Ben erg blij met Tandwinkel. Als eerste dat het hier het voordeligst is en snelle levering! Ruim assortiment en netjes verpakt!

Middelweg 58

4196 JJ Tricht