What you see, is what you get.

Eenvoudig een bestelling plaatsen, en een correcte levering.

Prima, efficient, snel

Goede eerste ervaring met Tandwinkel.nl. De ene dag besteld, volgende dag al bezorgd. Heel prettig, zal voortaan mijn bestellingen bij Tandwinkel doen.

Nier klantvriendelijk

2.5 week geleden bestelling gedaan bleek na telefonisch contact piksters niet op voorraad te zijn geen mail van gehad. Nu nog steeds niets gehoord

Levering was prima.

Regeltjes besteld. Ze waren er met een paar dagen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Blij met deze webwinkel. De prijs-kwaliteit verhouding is prima en bestellingen worden snel en correct afgewikkeld

Fijne winkel en goede artikelen

Fijne winkel/ website.

Voor de 1e keer besteld!!

Nu een gevoel van meer! Website, producten, productinformatie, communicatie, wijze van betalen en snelheid levering. In 1 woord “chapeau” 1e ervaring was erg positief. Succes en tot de volgende bestelling.

top

Da tandpasta nog niet ontvangen dus daar over kan ik niet schrijven. Wel kreeg ik gelijk bericht dat de levering even op zich laat wachten. Top En de tandpasta was door de tandarts aanbevolen. Die hoop ik binnen kort te gaan proberen.

Tevreden

Een vlotte bezorging

Geen gedoe!

Zowel bestellen als levering gingen onopvallend. Gewoon soepel, dus.

goed concurrerend

altijd alles keurig netjes afgeleverd en goede service . Goede scherpe prijzen.

Inhoud bestelling goed, aflevering problematisch

Dit brievenbuspakketje werd 3 x aangeboden op een afhaalpunt ± 9 km van mijn adres. Snap niet dat dit niet direct naar mijn huisadres werd gestuurd! Eerdere bestelling(en) werden wel zo afgeleve

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding

Tandwinkel heeft een een uitstekend assortiment aan producten voor tandverzorging. Producten die ook door de mondhygiënist geadviseerd worden. De prijs van deze merkartikelen is wel veel aantrekkelijker dan bij de drogist om de hoek.

Snel geleverd. Goede mondspoeling en prima prijs

Mooie ervaring

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen, en super snelle levering. :)

Eenvoudig en voordelig bestellen

Voordelige aanbiedingen. Uitermate tevreden omtrent het plaatsen van een bestelling en de daaropvolgende levertijd!

ondanks de feestdagen toch snel geleverd

prijs kwaliteit

netjes bezorgt

Mega geweldige shop ervaring!

Overzichtelijke website,snelle levering en zeer scherpe prijzen voor de Interprox brushes!

Snel én goedkoop!

Lactona ragertjes voor een mooie prijs gekocht. Snel geleverd, voor mij zou het nog wel via de brievenbuspost mogen. Nu moest ik door gepruts van post.nl naar een afhaalpunt. Maar dat lag niet aan de leverancier....

Zeer goede ervaring

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Helemaal goeie producten en service

Super service

Snelle bezorging van goede producten. Heel praktisch en helemaal fijn. Ik ben er blij mee!

Verzendingskosten te duur

Brievenbus pakje kost 4,80 euro ………..postzegel 1,60

kwaliteit

Ik kon de mini-tandenborstel die ik bij Ethos gebruik niet vinden, dus kwam ik online bij jullie terecht. Ik heb hem eigenlijk gewoon besteld om hem uit te proberen. Ik denk dat deze ervaring me een gewoonte zal aanleren. De kwaliteit van de tandpasta die ik heb gekocht is uitstekend; de glans op mijn tanden verdween al na één poetsbeurt.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht