perfect

Goede prijs, snel verzonden. Ik ga hier volgende keer weer bestellen.

Goede en snelle service en verzending

Bestelling is altijd in orde en super snelle levering. Altijd alles netjes verpaktZal jullie zeker aanraden.

Gewoon goed

Makkelijk online bestellen. Veelal alles is op voorraad, ook veel merk keuzes zijn mogelijk. En alles wordt netjes thuisbezorgd! Gemak dient de mens.

Snel bezorgd tegen scherpe prijzen

Bestelling was snel in huis en goedkoper dan de meeste winkels.

Makkelijk

Genoeg keuze voor een allround tandverzorging. Prettig en overzichtelijk winkelen; snelle levering.

Grandioos

Fantastische site om te bestellen. Het was er de volgende dag. En netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Prima prijs kwaliteit

snelle en vlotte levering

Groot assortiment voor nette prijzen

Groot assortiment voor nette prijzen En zeer snel geleverd.

Professioneel advies

Onwetend welke ragers ik moet gebruiken direct een mix voorgesteld gekregen voor diktes om uit te proberen. Heel handig en correct advies. Het proberen zeer zeker waard is mijn advies.

Mooie prijs en snelle goede levering netjes keurig

Niet goed door niet-complete bestelling

Teleurstellend dat mijn bestelling niet compleet was. Ik heb jullie daar gisteren (6 juni 2026) een mail over gestuurd

Tandpasta voor uitstekende prijs en kwaliteit, nette en snelle verzending. Gewoon top!

Toppie.

Twee keer een bestelling gedaan. Snel thuis en je wordt volledig op de hoogte gehouden van de voortgang. Je kan hier tandpasta kopen die in de winkel en supermarkt niet veel tegenkomt. In mijn geval GUM BIO. Heel fijne tandpasta op natuurlijke basis, dus geen chemische toevoeging.

PARFAIT

Les articles que j’ai achetés étaient beaucoup moins chers que partout ailleurs! La livraison a été extrêmement rapide et tout était soigneusement emballé.

Scherpe prijzen en snelle levering!

Goede aanbiedingen voor kwalitatieve tandpasta en producten, snelle levering. Erg tevreden!

Snelle bezorging en goede service, ze houden je goed op de hoogte.

Prima webwinkel!

Ruime keuze in producten. Snelle levering. Betrouwbaar.

Vlot, netjes verpakt, betaalbaar.

Snelle levering en goede producten.

Ik zocht tabletten bij apotheek Kruidvat, maar ze hadden ze niet. Ik heb ze bij Tandwinkel.nl gevonden en nog goedkoper.

De beste prijs en supersnelle levering!

Perfecte levering

Goed geleverd en op tijd

Perfect!

Bestelling en bezorging werden snel en met goede informatie geleverd.

Duidelijke website super snel geleverd en prijs kwaliteit perfect

Zeer goede ragers ,kunnen meermaals gebruikt worden.

Snelle levering. Deze keer had ik alleen ragers besteld, en die kwamen in een brievenbus verpakking, efficient en minder vervuiling...

Middelweg 58

4196 JJ Tricht