Snelle levering, goede prijzen en een leuke verrassing voor mijn kind in het pakket.

Ik heb kinder- en volwassen tandpasta en tandenborstels van Curaprox besteld. De bestelling werd snel verzonden en alles was zorgvuldig verpakt. De producten zijn origineel en van hoge kwaliteit. Wat mij extra blij maakte, was het leuke cadeautje voor mijn kind in het pakket – zo’n klein gebaar maakt echt het verschil! Mijn kind was heel enthousiast. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en zal hier zeker opnieuw bestellen.

Voor ons de beste (web) winkel van Nederland.

Ik had de eerste keer besteld . Volgende werk dag werd het pakketje netjes bezorgd . Uitgepakt bleek dat ik de verkeerde opzet borsteltjes had besteld . Gebeld en kreeg ik een zeer nette medewerker aan de telefoon en Heb ik uitgelegd dat ik de verkeerde had besteld en UITGEPAKT , zegt de medewerker . Dat is geen probleem hoor ik stuur U de juiste die U moet hebben op en een retourlabel om de verkeerde te retourneren . Vorige week weer gebeld om raadgeving over mondspoel water welke te gebruiken , weer een erg nette medewerker aan de telefoon gehad en die legde precies uit welke het beste voor mijn probleem was , dus besteld en volgende dag keurig in huis . Wij zijn super tevreden!! Ga zo door van ons krijgen jullie een 10 met een griffel !!!!

Bestelling

Heel goed en snel

Super overzichtelijke website en dito levering

Zeer professioneel! Goed vindbaar en precies de juiste artikelen voor denk ik iedereen die zoekt naar de betere orale producten. Ik heb het ook al doorgezet naar mijn vrienden en gedeeld op mijn socials! Groetjes! Martijn

Produkten hebben een goede prijs en zijn snel geleverd.

De merkprodukten hebben een goede prijs en zijn snel geleverd.

Snelle levering voor een goede prijs.

Ik heb tandpasta en mondspoeling besteld. Dat werd de volgende dag al bezorgdl

Prima en snelle levering

Gemakkelijk om de gewenste producten te bestellen. Deze waren goed verpakt en de volgende dag in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Uitstekende service

Snelle levering!

Fijne webwinkel met n uitgebreid assortiment

Goede service en goede producten!

Very good

Very good

Bestelling werd heel snel geleverd.

Afhandeling zeer correct, snel en duidelijk.

goede produkten, zeer snelle levering

Produkten van hele goede kwaliteit en een snelle leverig.,Ik adviseer mijn patiënten bij jullie te shoppen op tandheelkundig gebied. ( tandarts en akupunktuur praktijk)

Fijne webshop.

Goede communicatie. Snelle levering.

Gemakkelijke website, snelle en correcte levering. Wij kunnen weer even vooruit.

Goed en snel geregeld

Xylimelts besteld en wat ragers. Werden snel gestuurd.

Keurig bericht gehad per mail dat het bestelde product niet op voorraad was! Desondanks heel snel geleverd ( sneller dan de opgegeven 5 dagen!) Dus helemaal tevreden!!

Fast and efficient

All correct products, arrived fast, no damage!

Snelle levering.

Alles op tijd geregeld. En goede communicatie.

goede merken en keurige levering

Pure white and bright

Mooie verpakking, leuke producten voor een natuurlijke glimlach

Professionele service

bestelling en levering ging prima

bestelling en levering ging prima

Prima adres

Levering volgens afspraak en goed verpakt.

vlot

Geen opmmerkingen, bestellen en leveren ging vlekkeloos

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering