Fijn winkelen bij de Tandwinkel

Ik heb door een ziekte een droge mond. De Tandwinkel heeft veel producten die ik daarvoor nodig heb. Heel gunstig geprijsd en een snelle levering. En als ik om een bepaalde reden een mail stuur naar de klantenservice krijg ik heel snel antwoord. Top! Een zeer tevreden klant!

Goed geprijsd, vlotte levering

Tandwinkel heeft een duidelijke site, was goed geprijsd en heeft zeer vlot geleverd. Prima ervaring!

Snel geleverd prijs top

Prijs van de produkten lager als menig ander site of winkel Snel geleverd goed verpakt

Overzichtelijke website met uitgebreid assortiment en...vlotte service!

Overzichtelijke website met uitgebreid assortiment en...vlotte service!

Geweldig en snel

Duidelijke website en zeer snelle levering. Ook een mooie prijs bij meer aantallen bestellen

Snel en kundig

Prima kwaliteit, goede prijs, snel bezorgd

Witte ragfijne ervaring

Snelle bezorging en netjes verpakt.

Supergoede producten en snel geleverd. Top.

Geweldige levering!!

Ik kan zeker deze webshop aanbevelen. Doen wat ze beloven en snelle levering.

Snel en zorgvuldig

Niets op aan te merken! De bestelling werd snel en keurig geleverd!

Alles ging goed

Prima prijs, snelle verzending, daar krijg ik een glimlach van!

Makkelijk bestellen vanuit je bestel geschiedenis. Mooie prijs en daarnaast hele snelle bezorging. Al meerdere keren een bestelling geplaatst en zeer tevreden.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding.

De prijs en verzending van de producten zijn het voordeligst in vergelijking met andere online winkels.

Klant verwachting waar gemaakt!

Graag tot een volgende keer. Aanrader.

betrouwbaar

Ik heb al 2x besteld bij Tandwinkel.nl. beide keren werd er super snel gelevberd

Snelle levering en scherpe prijs

Heel snelle levering en scherpe prijs. Zijn veel goedkoper dan elders. Ik koop graag bij tandenwinkel

Fijne webwinkel

Snel en goed geleverd. Fijn product, niet verkrijgbaar in de drogist.

Groot assortiment en regelmatig aanbiedingen. Bestelling wordt snel bezorgd.

Vlotte levering en prima tandenborstel

Snel geleverd, prima elektrische tandenborstel. Keurig verpakt en afgeleverd.

Makkelijk te bestellen en verder geen problemen

verder niet van toepassing

Ok

Service

Goede keuze en prima service

Duidelijke website

Ik kon goed vinden wat ik zocht! De bestelling plaatsen verliep vlot en werd snel geleverd. Het was de eerste keer dat ik hier bestelde maar zeker niet de laatste keer!

Elke keer bij bestellen ....wordt er snel geleverd...( was dat maar bij iedereen)...maar ook bij snelle levering alles tot in perfectie geregeld..

Hoge kwaliteit uitstekende kortingen.

Altijd op voorraad wat je nodig hebt en meestal met een goede korting bij grotere hoeveelheden. En een snelle service en levering. Eigenlijk niks op aan te merken en volgens mij geen verbeterpunten.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht