Snelle correcte levering

Snelle, correcte levering en redelijke prijs!

Fantastische hulp

Iets bestellen en kan het dezelfde dag al komen ophalen omdat ik in Geldermalsen werk. Vriendelijk personeel Fantastisch

Pakketjes altijd netjes ingeplakt en snel verstuurd, en mooie prijzen

Fijn uitgebreid bedrijf

Fijne producten, redelijk goed in prijs ook. Vaak aanbiedingen

uitstekend

ik heb via de mondhygienist ragers aanbevolen gekregen en deze konden vlot en voordelig geleverd worden

fijne en snelle afhandeling

hele snelle levering

Perfecte service!

Zeer snelle levering.

Super service

Ik heb een bestelling geplaatst en een verzoek om hier een brievenbuspakket van te maken zodat ik niet eindeloos hoef te wachten tot het bezorgd wordt Aan dat verzoek is gehoor gegeven Super service!

Snelle levering en je vragen worden direct beantwoord.

Gewoon goed.

Mijn dochter poetst graag met deze tandenborstels

Vlotte, snelle levering van bestelde produkt

goede tandenstokers

goede tandenstokers en nette bezorging

Allemaal plussen

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering. 50 ragers verpakt in 1 xakje waardoor het hele pakketje in ern enveloppe door de brievenbus past.

Voordelig,en snel geleverd

In overleg met (of in opdracht van) de mondhygiëniste heeft ik ragers van interprox besteld. Dit de aanbieding bij Tandwinkel waren ze niet veel duurder dan de eigen merk ragers die ik hiervoor gebruikte. Maar de kwaliteit is veel beter. En ze werden de volgende dag al geleverd in een praktische doos die gewoon door de brievenbus paste.

aanrader.

product werd erg snel en goed verpakt geleverd. Het is best een duur product, namelijk mondwater te gebruiken ter verzachting van slijmvliesproblemen bij chemo. Dus het ws fijn om te merken dat het heel schappelijk geprijsd is, Blij mee.

Heel tevreden!

Goede producten snel en netjes geleverd.

Mijn bestelling was niet compleet. Is netjes opgelost

Goed bezorgd en blij mee

Great service and quick delivery

Great service and quick delivery. Already recommended the store to others.

Super snelle service

Ben echt helemaal tevreden met wat ik besteld heb. Super super snel in huis ook.

Snelle, correcte levering in de brievenbus.

Groot assortiment. Het voordeel van prijs bij meerdere artikelen was voor mij niet duidelijk te zien. Zoals ik begreep moet je meer van het zelfde artikel bestellen, jammer want ik heb drie maten ragers nodig en dan geldt de stapelkorting niet. Volgende dag lag het pakket in de brievenbus.

Prima product en en snelle levering!

Prima en snel!

Zeer uitgebreid assortiment en snelle verzendservice.

Zie hierboven!

Middelweg 58