Stralend

Mijn ervaringen met de Tandwinkel Zijn als een goed gebit.

Makkelijk bestellen, snelle levering en uitstekende producten!

Via Tandwinkel.nl gemakkelijk een bestelling geplaatst die de dag er op al geleverd werd. Lekker snel. Direct gebruikt. Kwaliteit meer dan goed. Overall zeer tevreden.

Snelle levering!

Snelle afhandeling en goede prijs kwaliteit verhouding

Groot assortiment en ben heel tevreden of de producten

Goed, redelijk prijs en snel.

Goede kwaliteit tegen redelijk prijs met snelle levering.

Prijs, kwaliteit service

.verrassend snelle levering, gaat zo door!

Snel.

Top. Goed product. Snel geleverd.

Goede service!

Mijn bestelling was snel binnen. Helaas was er 1 product verkeerd geleverd. Na telefonisch contact (niet in de wacht gestaan) kreeg ik het juiste product meteen de volgende dag binnen zonder enige extra kosten. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle correcte levering.

Bijna nergens voorradig een elec. tandenborstel " cars", maar de Tandwinkel had het.

Goed en snel geleverd

Ik heb al eerder dingen hier bestelt. Altijd goed en snel Fijne winkel !

snelle levering van mijn pakket

Uitstekend, doen waar ze voor staan!

Verschillende sites bezocht, recensies gelezen en Tandwinkel.nl kwam voor mij als beste uit de bus. Ik raad iedereen aan voor Tandwinkel.nl te kiezen!!

Super goed echte topper

Mijn ervaring is super goed de bestelling ging vlot het advies van de chat echt top super handig en vlot kunnen bestellen en als kaars op de taart de dag nadien al geleverd wat kan je nog meer wensen

Makkelijk te bestellen

All I needed

Goed aanbod, goeie prijs, goeie service

Goed, snel en netjes geleverd

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Prima product en mooi prijs.

Snel geleverd: prima kwaliteit!

Volgens mij ben ik Boombrush-fan geworden; wat een fijne tandenborstel. Snel geleverd: prima kwaliteit!

Breed assortiment en supersnelle levering.

Goed adres voor spulletjes vier gebitsverzorging. Nooit problemen mee!

Eenvoudig bestellen, overzichtelijke website. Snelle levering. Prima producten

Snel en netjes behandeld en geleverd

Snel en netjes behandeld en geleverd

snel en compleet

prima artikelen, snel geleverd, prima prijs.

Uitstekende ervaring

Bijzonder gunstig geprijsd, interessante staffelkortingen waardoor je ruimschoots goedkoper uit bent dan bijvoorbeeld bij de drogist of supermarkt, zelfs bij aanbiedingen. Snelle levering, netjes verpakt, zeer zeker voor herhaling vatbaar.

snelle service met geringe bezorgkosten

Interprox zijn hele fijne en goede tandraggers, die in mijn maten niet goed regulier verkrijgbaar zijn. Dat geldt ook voor lactose prothese borstels. De laatste zijn wel wat kleiner dan ik gewend ben.

Zeer goede service!

Alles heel duidelijk gevonden op de website en de bestelling heel vlug verlopen. Goede service!

Goedkoop

Goedkope ragertjes