Ragers besteld en ze werden erg snel geleverd. Ik had 2x 25 besteld en die werden in 1 zakje van 50 geleverd. Omdat het voor 2 personen was, was dit jammer. Maar verder erg tevreden.

Zeer goede service

Na het ontvangen van mijn bestelling merkte ik een foutje in de producten. Na de melding hiervan werd dit dadelijk rechtgezet. De bestelde goederen werden de dag nadien reeds geleverd. Fantastische ervaring!

Levering exact volgens afspraak

Dag 1 besteld Dag2 binnen

Zeer overzichtelijke site

Keurig gekregen,en snel mijn bestelling.

Aanrader

Scherpe prijzen en snelle levering!!

Snelle en goede levering ^_^

Super fijne en overzichtelijke site om je raggers ect te bestellen. Bestellen en snel in huis. Top is dit!!

Goef

Goede producten voor goede prijs

Beetje laks

Ze adverteren met: altijd op voorraad en volgende dag geleverd. Het artikel dat ik bestelde, was op voorraad volgens de website, maar na vier dagen had ik nog niks ontvangen. Toen zelf maar contact opgenomen, om te horen dat het artikel niet op voorraad was. Beetje reëlere reclame en wat pro-activiteit zou mooi zijn.

Snel en goed

Er wordt snel geleverd en de prijs is goed

Uitstekend!

Wat ik besteld heb, is juist & volledig, op tijd en zoals afgesproken geleverd. En prima prijs/kwaliteitverhouding

Eerste keer iets besteld . Vlotte levering . Ben tevreden .

Goed, moest 1 dag langer wachten dan beloofd

Makkelijke en fijne site met snelle bezorging

Duur; wel goed

Spoeling tegen ontstekingen van kiezen en tanden. Helpt prima

Snel en in goede staat geleverd.

Snelle correcte levering

Goede communicatie over de levering. Snel geleverd. Om te beoordelen of het product aan de verwachting voldoet daar gebruik ik het nog te kort voor. Aan de prijs ligt het in ieder geval niet.

Product is snel en netjes geleverd en scherpe prijzen.

Snelle levering!

Snel en netjes geleverd, niets op aan te merken :)

Overzichtelijke website en snelle levering

Makkelijk om de producten te vinden. Goede prijs.

Snel en goede prijzen! Dank!

Ik kreeg de tip om bij jullie te bestellen.

met een grote glimlach de bestelling uitgepakt;)

snel, accuraat en goed verpakt

Product snel geleverd en ook prima in gebruik. Duidelijke website.

Ruim assortiment, snelle levering

Product besteld en volgende dag in huis, geweldig!!. Zeer tevreden over het assortiment en zeer scherp geprijsd. Product was netjes ingepakt. Kom zeker terug wanneer nodig.

Veel voordeel,op goede producten

Bestelling snel geleverd. De producten goed omschreven waardoor keuze fijner werd.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht