Goede prijs, snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht. De prijs was goed en de volgende dag had ik het al in huis

Super service

Goede webshop, ruim assortiment en snelle bezorging.

Nette en vlotte verzending

Alles top in orde! Ik zal hier vaker bestellen. Goede prijzen, nette en vlotte verzending.

Snelle levering tegen een goede prijs.

De beste ragers, tandpasta en mondspoeling.

Regelmatig bestel ik bij jullie en de volgende dag al in huis, helemaal perfect. Als ik het cadeau win om iedere maand voor €25.- iets te mogen uit zoeken dan ben ik heel erg blij. Ik ben 63 heb een beugel sinds nov 2023 dus dat betekent heel veel reageren en poetsen. Ik wil mijn tanden natuurlijk boot mijn leven lang behouden. Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb op internet dat ik ook nog voor een redelijke prijs alle producten kan bestellen. Dus duim maar mee, ik wil deze prijs heel graag. Groetjes Lilian Gross

Blij met de Tandwinkel.

De informatie is goed en de prijs kwaliteit is prima.

Geweldige Service!

Ondanks dat ik zelf niet de juiste producten had besteld werd ik door Hebe Fantastisch geholpen. Inlevend, begripvol en lostte het direct op door de juiste producten toe te sturen. Dankbaar!

Goed product, super snel geleverd!!

Heb voor mijzelf een anti snurk bitje besteld. Goede en duidelijke beschrijving op de website, en het bitje ook supersnel in huis gekregen! Ga hier zeker vaker bestellen voor m'n andere gebit gerelateerde producten!

snelle service

makkelijk, gunstige prijs en snelle levering

Aanbevolen door de mondhygiëniste. Werkt goed. Stevig en meermalen te gebruiken

Goed en snel

's middags besteld , volgende dag al in huis. Perfect!!

Super snelle levering

Hele fijne shop met een groot assortiment. Besteld en volgende dag bezorgd. Ik ben zeer tevreden

Snelheid

Snelle levering. Overzichtelijke website.

Laptop, tandwinkel, rondneuzen en bestellen

Lekker rond geneusd op de site, de tandarts had me op deze site gewezen voor raggers. Gevonden en een tube tegen tandsteen erbij besteld en binnen dag lag het als brievenbus pakket op de deurmat! Top toch!

Goede producten

Ruime sortering voor een nette prijs. Enige minpunt is dat er altijd orderkosten berekend worden ondanks de grootte van de bestelling.

Vertrouwen!!

Tandwinkel doet wat ze uitdraagt + de producten die ik gebruik zijn nog nooit tegengevallen!!, en werden ook snel bezorgd!! Ik ben er erg blij mee.

Doen wat beloofd wordt.

Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt precies en wordt keurig verpakt bezorgd. Vandaar het cijfer 10 omdat er niets op aan te merken is.

Prima service.

Makkelijk om een keuze te maken uit het aanbod, dat zeer uitgebreid is, en eenvoudig bestellen. Prima afhandeling en goede communicatie over levering e.d.

Aanrader

Alles prima en snel verlopen

Er is geen betere winkel

Een winkel die zeer behulpzaam is op het gebied van orthodontie. U krijgt alle producten die u nodig hebt voor een zeer betaalbare prijs. Als ik opnieuw moest kiezen, zou ik voor deze winkel kiezen!

Kwaliteit & Service

Prima, Top prijs voor je gebits verzorging. Aanradertje. Smile, Alice.

snelle levering en goede kwaliteit

mijn mondhygiëniste heeft me producten ie jullie verkopen aanbevolen. Ik ga de komende tijd half jaar kijken of het ook een verschil maakt als ik deze producten gebruik.

Zeer goede ervaring

De eerste keer besteld bij tandwinkel.nl Het bestellen ging gemakkelijk en de bezorging snel. Pakeet kon door de brievenbus, dus prima geregeld, ik bestel er weer, ook vanwege de goede prijs.

Grote keuze, goede prijzen en snelle service!

Ik vind altijd datgene dat ik nodig heb. De mogelijkheid van 'bulk' korting maakt het een stuk voordeliger. En ik heb het altijd heel snel in huis!

Middelweg 58

4196 JJ Tricht