Grote keuze, goede prijzen en snelle service!

Ik vind altijd datgene dat ik nodig heb. De mogelijkheid van 'bulk' korting maakt het een stuk voordeliger. En ik heb het altijd heel snel in huis!

Goed en snel

Goede productbeschrijving en vlotte bezorging.

Top ervaring

Goed assortiment, scherpe prijs en snelle levering.

een 10

duidelijk site, makkelijk te bestellen. heel snelle bezorging en een geweldige service

Super!!

Mijn ervaring is: Correct, snel en keurig geleverd. Ik raad iedereen Tandwinkel.nl aan.

Snel en goedverpakt geleverd

Snel en goedverpakt geleverd prijzen waren goedkoper en ook bezorgkosten waren beter dan de rest.

Snel en betrouwbaar

Bestelling snel ontvangen, goed verpakt.

snel, stipt, correct

alles wat ik wou zeggen zit al in de titel!

Zeer goede en snelle service!

Vanuit de tandarts een recept van een mondspoeling ontvangen, deze proberen te halen bij de apotheek. Alleen beide apotheken in het dorp hadden deze niet op voorraad en konden niet bestellen. Door Tandwinkel.nl wel kunnen bestellen en de volgende dag in huis.

Makkelijk en snel besteld & bezorgd!

Makkelijk en overzichtelijke site, snel een account aangemaakt, besteld en super snelle bezorging.

perfekte afhandeling

De duidelijke website geeft precies weer wat er besteld kan worden. Een zeer duidelijke omschrijving van alle materialen!

Goede producten

Snelle levering, goede producten en een zeer mooie prijs !

Tevreden met producten

Goede en professionele producten

Goed verpakt en erg snel verzonden!

Ruime speciale product assortiment en snelle levering

Wij hebben inmiddels meerdere keren twee soorten ragertjes besteld en ook wel eens speciaal mondwater en tandpasta van Perio-aid voor mijn man. Zeer tevreden over het assortiment en de snelle nette levering.

Er is een groot assortiment met heel mooie prijzen. Daar word ik blij van. En dan wordt het ook nog eens snel geleverd

De juiste door de orthodontist aangegeven spullen in huis.

Door de orthodontist bevolen spullen gewoon op voorraad en snel in huis. Tegen goede prijs.

Snelle levering van scherp geprijsde artikelen

Snelle levering van scherp geprijsde artikelen. Alles was op voorraad en netjes verpakt.

Veel keus

Veel keus, leuke aanbiedingen, makkelijk te bestellen en snel in huis.

goedkoper dan in de winkel en snel geleverd zonder problemen

goedkoper dan in de winkel en snel geleverd zonder problemen

Snel bezorgd in de brievenbus

De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd er al bezorgd. Geen gedoe met thuis blijven. Pakje kon gewoon in de brievenbus.

Slecht

Super slecht

Bijzonder snelle levering van producten met zeer scherpe prijs.

Ik bestelde orthodontische gum, bleek de helft goedkoper dan bij Het Kruidvat

Doen wat ze beloven ,snelle levering.

Snelle en correcte levering is

Alles is perfect verlopen,snelle levering

Middelweg 58

4196 JJ Tricht