positieve winkelervaring in deze winkel

de bestelling kwam snel

Perfecte service!

Voor het hele gezin tandenborstels besteld, 4 stuks, helaas konden er maar 2 worden geleverd. Eén telefoontje en alles geregeld! Perfecte Service!

Vlot geleverd, goed verpakt

Goede prijs, vlot geleverd en goed verpakt.

Goede producten gemakkelijk in huis

Om verschillende soorten ragers te vinden is het super fijn dat de tandwinkel alles in huis heeft. Gemakkelijk besteld en snel in huis. Fijn!

Snelle levering en warm aanbevolen

Onze reistandenborstels werden aangeboden voor een scherpe prijs en snel geleverd. Verder was er duidelijke communicatie over de afhandeling van de bestelling en de levering. Aanbevolen!

Veel artikelen aan goede prijs

Veel artikelen aan goede prijs. Ik vond wat ik nodig had. Gemakkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering.

Snelle bezorging en goedkope prijzen

Goedkoper dan andere winkels en volgende dag in huis is ideaal!

Top!! Snel geleverd. Goed aanbiedingen!!

De producten waren op tijd geleverd aan postnl maar door een vertraging bij postnl te laat geleverd. Goede service van Tandwinkel om dit te communiceren naar mij toe.

Snel, goed en compleet

Prima geleverd, goed verpakt, alles compleet en netjes.

Snelle levering scherpe prijs

Na betaling snelle levering, goed verpakt

Goede bereikbaarheid, je krijgt goede kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke site, goede service, snelle levering

En betaalbaar

Snelle levering en prima website

Via de overzichtelijke website de producten besteld. Zeer snelle levering. Prima

makkelijk te vinden wat je zoekt

ik kon makkelijk vinden wat ik wilde hebben en het bestel/betaal proces liep goed en netjes dag erna in de bus

Super goede webwinkel voor je tanden.

Zeer goede ervaring,snelle verzending mooie prijzen en uitstekende producten,ontzettend goede service.Is mijn eerste bestelling hier maar zal zeker mijn tand producten blijven bestellen.

Vandaag besteld en overmorgen aangekomen met postnel

Het juiste product is mooi verpakt en snel met de post geleverd, bovendien zo handig verpakt dat het in onze brievenbus paste. We hoefden dus niet een halve of hele dag te wachten op een pakketje of dat pakketje af te halen op een afhaalpunt, dat soms 6 kilometer verderop is.

Fijne website waardoor ik snel vond wat ik nodig had. Fijne prijzen en vlot geleverd.

Op tijd geleverd

Ze doen wat ze beloven

Alles netjes geleverd

Voor de eerste bestelling prima

Gewoon goed

Goeie producten en goeie omschrijvingen Snel geleverd

Prima ervaring

Goede duidelijke site en goed geregeld

Nog steeds niéts ontvangen.

Ik bestelde bij Tandwinkel.nl spoelwater wat zgn. op voovoorraad zou zijn en ik wacht nog steeds; zet dan niet op de site dat het direct geleverd kan worden. Zéér ontevreden over Tandwinkel.nl

Goede website waar naar zijn geld

Tandwinkel doet zijn best en heeft in principe een goede en snelle service, maar post nl is de gebruikelijke stoorzender bij de aflevering!!!!!!!!

Snel, eenvoudig, duidelijk, uitstekend

Snel, eenvoudig, duidelijk, uitstekend