Goed spul!

Erg fijne tandborsteltjes en ook nog mooi om te zien

voordelig, probleemloos

Vlot bezorgd, aantrekkelijke prijs.

Snel ge-ordered en geleverd.

Speciale ragers besteld welke correct en snel geleverd werden.

Betrouwbaar!

De bestelling heb je snel in huis!

Fantastische service, snelle levering van kwaliteitsprodukten

Een een woord perfect!

Je kan betalen met iDEAL. De levering is snel. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de transporteur (PostNL bijvoorbeeld) of het pakket snel aankomt.

Uitstekende service

De levering duurde iets langer, maar dat lag aan de bezorger. Kreeg zelfde dag van Tandwinkel.nl al bericht dat ze het verstuurd hadden. Volgende keer bestel ik weer bij Tandwinkel.nl

Snel en goed!

Bestelling snel en goed uitgevoerd, kortom een prima ervaring!

Verrassend snel positief effect

Ik heb slechts een paar keer Bluem fluoridevrij mondwater gebruikt en mijn pijnlijke mondprobleem verdween. Verrassend snel positief effect!

Doen wat ze beloven.

Duidelijk, transparant en professioneel.

Alles verloopt zoals het hoort. Geen opmerkingen.

Betrouwbaar

Makkelijk bestellen Snelle levering Goed verpakt

Goede kwaliteit rages, snelle levering en oplossingsgericht.

Ik bestel altijd de TePe tanden ragers. Ze reinigen goed tussen de tanden en kiezen en zijn in verschillende maten te bestellen. Het pakket wordt snel geleverd in een deugdelijke verpakking. Bij problemen met de bezorging door de post, heb ik gemerkt dat er door Tandwinkel oplossingsgericht wordt gehandeld. TOP!!

Zeer snelle levering.

Geweldige ervaring en zeer goed spul.

Super snel

Levering gaat supersnel en het product is goed en goedkoop

Niets beloven rond de feestdagen

Met kerst er tussen en vertraging van de bezorger komt het pas na 8 dagen in de brievenbus terwijl je dan met vakantie bent en al lang bij de supermarkt gekocht hebt. Natuurlijk vindt men dat gewoon ….

Compleet assortiment, snelle levering

Alle gewenste maten tandenragers van het merk Interprox waren op voorraad en kon ik bestellen. Snelle levering op thuisadres.

Helemaal goed

Had een boodschappenlijstje van de tandarts gekregen Alles hier kunnen bestellen en met een snelle levering Top !

Goede service voor een mooie glimlach ! De Lactona IQ soft tandenborstels zijn de beste .

Snel en voordelig geleverd

Ik gebruik blueM tandpasta en deze wordt hier het goedkoopst aangeboden.

Zoek niet verder, ze hebben het.

Ik was opzoek naar een bepaalde, door de tandarts aanbevolen, tandpasta in die hadden ze en ook nog voor een mooie prijs. Tevens bleek dat er ook mondspoelwater van het zelfde product aanwezig is. Alles besteld en binnen 2 dagen in huis.

Vlotte levering

Netjes verpakt, snel verzonden. Alleen verbaasd dat 50 ragers in één klein zakje zaten. Alsof ze uit een grootverpakking met de hand zijn geteld en in een klein zakje gestopt zijn. Voelt vreemd en ook onhygiënisch. Ik koop deze ragers al jaren en heb deze wijze van verpakking niet eerder meegemaakt.

Makkelijk, snel en tegen de juiste prijs

Snelle levering tegen de juiste prijs

Top ervaring

Ik heb meerdere artikelen besteld, zijn tegelijk afgeleverd, zelfs de volgende dag al. Vlotte keurige verzorging, net als vorige keren. Ga vooral zo door

Duidelijk en snelle service

Op zoek naar tankdragers, kom ik op jullie site terecht. Alles was meteen duidelijk en helder. Ook de levering was zeer snel en op het afgesproken tijdstip geleverd

Middelweg 58

4196 JJ Tricht