Super snelle nette levering

Duidelijk en overzichtelijke site, snel bezorgd, netjes verpakt. Aanrader om te bestellen.

Fijne afhandeling

Snelle bezorging. En afhandeling van iets wat er niet meer was

Klantvriendelijke site

Bestellen en betalen ging gemakkelijk. De bezorging was 2 dagen later. Het product is van heel goede kwaliteit. Prima verzorgd.

Snel geleverd, alles naar verwachtingen

Ik zag dat Tandwinkel.nl veel goedkoper was dan andere winkels dus ik besloot daar te bestellen. Mijn bestelling kwam de volgende dag al thuis!

Leuke aanbiedingen en vlot in huis

Voor mijn favoriete merken kan ik voor leuke aanbiedingen bij Tandwinkel terecht.

Komt beloftes na!

Zeer goede ervaring. Correcte levering. AANBEVELEN??!! ZÉÉR ZEKER!

Heel snelle levering

Goede aankoop, heel snelle levering

Tandwinkel is schitterend.

De tandpasta die ik niet vond in België wordt in enkele kliks geleverd.

Makkelijke site en snelle levering

Snel geleverd en een stuk goedkoper

Alles snel geleverd, een stuk goedkoper dan in de winkel. Keurig er waarschuwing gekregen dat een product bijna uit het assortiment gaat verdwijnen. Geen bezorgkosten bij een bepaald bedrag dus bestel altijd samen met mijn dochter.

Gewoon goed

Gewoon gekregen wat ik besteld heb en snel.

Netjes en op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden

Duidelijke website. Snel en netjes geleverd

Scherpe prijs en snelle levering

Grote keus en prima website

Keurig en snel

Alles goed verlopen, minpuntje was dat ik van de 3 raggers 3 eenheden had besteld. Helaas was dit niet goed gegaan. 1x3, 1x4 en 1x2

Top snel ontvangen

Netjes na 2 dagen afgeleverd. En goedkoper dan bij een willekeurige drogist

Voordelig en snelle levering

Intussen heb ik deze site al aan anderen aangeraden: voordelig, zeker bij aankoop van meerdere verpakkingen en vlot geleverd.

Fantastisch, goede service snelle levering

Goed.

Lage prijs en goede afwikkeling en goede bereikbaarheid.

Top!!!

Na wat gegoogle kwam ik uit op Tandwinkel vanwege de laagste prijs. Het pakketje was razendsnel bezorgd!

Kwaliteit producten voor het reinigen van je gebit tegen een scherpe prijs en het klanten contact is prima.

Duidelijke site, snelle levering. Ruim aanbod

Snel, voordelig en netjes

Zowel de bestelling plaatsen als de levering verliep vlot! Binnen 24 uur het juiste geleverd tegen een goede prijs! Complimenten!

Top producten en snelle levering

Kort geleden heb ik xylimelts besteld. Dit voor de eerste keer bij Tandwinkel.nl. Producten die ik op de website heb gezien zijn goed en ook de xylimelts die ik ontving zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en ook de prijs was concurrerend. Hier kun je gerust bestellen.

Prima en snel geleverd

Nvt