Prima en snel geleverd

Nvt

Tevreden!

Erg blij met mijn bestelling. Goed en snel ontvangen! Hartelijk dank voor een top service!

Scherpe prijzen!

Bieden topproducten voor goede prijzen aan, en snelle verzending. Aanrader! *****

top

alles snel en ok

Prima winkel

Alles wat je bestelt klopt, levering gaat ook snel en het is goedkoper dan in de winkel! Ik ben super tevreden en raad tandwinkel aan.

bijna perfect

er ontbrak een item bij de bestelling, even een mailtje en twee dagen later was het ontbrekende item er ook.

Makkelijk, goed en snel, wat wil je nog meer

Overzichtelijke site, producten goed en makkelijk te vinden. Snelle levering, TOP dus. Wat wil je nog meer

Perfect!

Fijne prijs en snel geleverd!

Voordelig en snel in huis bij de tandwinkel

Vanaf de site vergelijking gemaakt en de tandwinkel is de voordeligste en snel geleverd op tijd

Ruim aanbod en correct advies.

'Sochtends besteld dag later bezorgd TOP

Super snelle service ene dag besteld andere dag in huis top en betaalbaar!

Bestellen en leveren prima

De interproxragers zijn echt goedkoop. Wat ik bestelde werd snel geleverd. Alles prima in orde.

Eerste keer dat ik producten bestel, alles overzichtelijk en snel bezorgd, top geregeld.

Duidelijke webshop, met vele keuzemogelijkheden

Een zeer overzichtelijke webshop, met ruime keuze in de producten. Snelle levering met duidelijke communicatie hierover. De nieuwsbrief komt niet al te vaak wat ik als prettig ervaar, en de aanbiedingen zijn leuk en goed. Al met al een tevreden klant

Prima kwaliteit tandraggers

Ik moet zeggen dat Tandwinkel de beste is op het gebied van Kwaliteit en snelheid van levering!

precies wat ik zocht

Deze winkel leverde goedkoop de producten die ik moest hebben en ook nog eens mooi snel.

Goed en zorgvuldig

Goed, zorgvuldig, snelle leveringen, en denkt mee met de klant!! Een echte aanrader !!

Snelle bezorging

De volgende dag de tandpasta al in huis. Lekker makkelijk via brievenbuspakketje. Tube en doosje wel apart in de doos, om te kunnen verzenden op deze manier. Prima voor mij, want de bezorgkosten waren daardoor laag.

Prima en snel

Ruim assortiment Duidelijke website Snelle en correcte levering

Zeer tevreden!

Via internet bij tandwinkel terecht gekomen. Ruime keuze, gunstige prijs en snelle levering

snel en altijd net iets goedkoper

door de kaakspecialist werd mij Brite aanbevolen om m'n bitje, dat ik 's nachts draagschoon te houden, Ik heb al een paar keer gezocht waar te verkrijgen en de prijs in de laatste jaren, en altijd weer springt de tandwinkel er duidelijk uit en is razendsnel met leveren.

Heel goed tevreden over mijn product

Ik ben heel tevreden over mijn product

Snelle service en ruime keuze

De website is overzichtelijk. Snelle verzending enveel op voorraad wat zichtbaar is op de website. Aanrader om te bestellen.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht