Super snelle levering

Heb mijn bestelling geplaatst, en had het super snel in huis. Echt een top service.

goed overzicht op de website snelle en goede service.

Overzichtelijke website snelle en goede service.

Makkelijk zoeken op de website,netjes en op tijd geleverd.

Duidelijke site, bestelling goed geregeld en netjes bezorgd!

Duidelijke informatie op de site en goede aflevering!

Goed en snelle levering.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, en snelle goede levering!

Fijne website en snelle levering

Ruîme keuze aan kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Snelle verwerking en levering.

Fast delivery

Good choice and prices

Zeer goede firma

Fijne firma. Goede service en mooi programma producten. Super snelle leveringen.

Besteld volgende dag in huis. Heel goed.

Prima! Zoals het hoort.

Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Levering is snel en netjes verpakt. KAn het niet mooier en slechter maken. Zoals het hoort.

Goede producten en snelle levering

Ik heb nu een paar keer bij Tandwinkel besteld. Er is een zeer ruime keus en je ziet op hun website ook allerlei merken die je niet zo gauw ergens anders tegenkomt. De bestelling wordt zeer snel en keurig verpakt thuisbezorgd. Reden genoeg om volgende keer daar gewoon weer te bestellen.

Snelle klantenservice

Prima bestelling, product en prijs. Klantenservice snel reageren en professioneel. Ik zou weer hier bestellen

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar snel en netjes geleverd. Ga hier vaker bestellen

Klantgericht

Nabestellingen kon nog op eerdere zodat er niet nogmaals bezorgkosten moesten worden betaald.

De perfecte Online Winkel

Ze hebben veel verschillende merken in hun assortiment, de prijzen zijn lager dan in een fysieke winkel, of hetzelfde. en de levering is altijd erg snel.

Supersnel en netjes ontvangen!

Goede webshop.

Goede webshop met zeer aantrekkelijke prijzen en snelle service.

Prima prijs-kwaliteit en snelle levering

Ik kon de product nergens goedkoper vinden.

Duidelijke site, perfecte snelle levering.

Mijn aanstaande schoonzoon is bezig met zijn laatste jaar studie tandheelkunde, hij verveelde jullie aan en ik ben super tevreden.

Mooi assortiment, snelle levering.

Ruime keus, netjes verpakt, snel geleverd!

Goed en snel

Aanrader!!

Mijn dochter gebruikt deze producten sinds ze van de tandarts/mondhygiënist een paar proef exemplaren mee kreeg .. Deze smaak zorgt ervoor dat ze nu met meer plezier haar tanden poets en onderhoud .. Dat ze hier te verkrijgen zijn en ook nog eens enorm snel thuis bezorgd worden is helemaal geweldig:-D

Makkelijk besteld en snel geleverd Dus een aanrader

Super makkelijk en snel

Super makkelijk te bestellen. En snel bezorgd. En blij met de sale. Was mijn eerste bestelling.

Betrouwbaar, goed geprijsd, snelle levering.

Alles wat ik nodig had, goede bulkprijs, juiste merken, betrouwbare en snelle levering. Ben zeer tevreden!

Middelweg 58

4196 JJ Tricht