Super snelle leverimg

Snel in huis

Vlotte levering

interprox plus phd 1,1 micro groen blister Besteld. Wel opletten want Interprox gebruikt nieuwe kleuren voor de verschillende diktes van de ragers. Bestelling werd vlot geleverd.

Groot aanbod van producten voor een goede prijs. Snelle levering. Zal zeker nogmaals bestellen.

Snel, goed en goedkoop

De tandenragwrs die ik fijn vind eindelijk voor een goede prijs kunnen kopen. Bestellen werkt simpel en de levering van mijn bestelling ging supersnel. Tot de volgende keer!

Snelle levering van zeer goede producten.

Prima tandenraggers, netjes verpakt voor een nette prijs.

Snelle bezorging, prima product

Bezorging was zoals beloofd de volgende dag, dus prima ! Product gekozen uit erg ruim assortiment, goede vergelijking mogelijk. En erg aantrekkelijk geprijsd, zeker in vergelijking met andere websites !

Slecht

Bestelling op Woensdag gedaan, niet zoals belooft volgende dag in huis. Sterker nog: 5 dagen later nog niks ontvangen. Na gebeld te hebben naar het telefoonnummer wat op de webside staat werd mij verteld dit nummer niet te bellen. Ik ben benieuwd of mijn bestelling nog komt, ik vrees het ergste.

Wat een TOP bedrijf zo’n snelle levering!

Bestelling snel verzorgd en thuis bezorgd en keurig verpakt.

Op zich prima.

Eerdere bestelling werd snel geleverd. Mijn bestelling van 16 mrt laat op zich wachten.

Zeer positieve ervaring, een groot assortiment, snelle verzending! Top

Prima prijs, snelle levering

Meer waar voor je geld en snelle levering

Geweldige producten!

Breed assortiment producten, tegen redelijke prijzen en zeer snelle service en bezorging.

Top raggers ben ik blij mee

Vlot geleverd top product Ik ben erg blij met mijn tandenraggers

Poitief

Het was voor mij de eerste bestelling. Alles verliep vlekkeloos. Keurig geleverd op de afgesproken dag

Zeer blij mee zelfs de levering duurde niet zo lang.

Zeer tevreden over bestelling

Hele snelle levering en goede prijsverhouding

super

De dag na de bestelling kreeg ik alles thuis. supersnel en correct!

Snelle levering en goede communicatie

Mijn derde bestelling. Alle keren snel geleverd en goed verpakt. Zeer tevreden. Ook een ruim aanbod.

Snel geleverd voor een concurrerende prijs.

Bestelling is snel en goed geleverd. Gewoon zoals het hoort. Bestelde product was goedkoper dan bij andere aanbieders dus dan is de keuze is snel gemaakt!

Heel tevreden met de service.Vandaag besteld is morgen geleverd!Bovendien ook zeer interessante prijzen tov andere leveranciers.

Wat wordt beloofd wordt nagekomen!

Wat ik online bestelde lag binnen een tweetal dagen op de deurmat!

Een snelle en goede levering, fijn produkt

Alles goed verlopen. Netjes verpakt en snel verzonden.

Goede prijs en snelle levering

Een breed assortiment, goede prijs en snelle levering !

Super snelle levering!

Nadat ik mijn bestelling had gedaan, had ik dezelfde dag nog de spullen in huis.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht