Snel,accuraat en goedkoop

SNEL,ACCURAAT EN GOEDKOOP

Superrrrgoed!

Goede prihzen en erg snelle bezorging! Uiterst tevreden!

Fijne producten

Mijn dochter is mega tevreden over jullie tandpasta en mondspoeling van Vitis, sinds zij begin dit jaar een beugel heeft.

Spullen zijn binnen.

Ik bedoel, je moet wachten op de spullen die je eigenlijk gister al nodig had. Dinsdag bestellen voor 10:00 zou je verwachten woensdag binnen. Nee pas donderdag versturen. Dat kan niet meer.. Moet dus beter.

Goed, duidelijk en betrouwbaar

Altijd voldoende voorraad, alternatieven en aantrekkelijk prijzen bij hogere afnames.

Uitstekende website en service

Ik vond snel wat ik zocht. De website is duidelijk en overzichtelijk qua producten en uitleg over de producten. Bestellen en leveringen gaan super vlot.

Produkt wat ik besteld heb...top!!

Snelle levering en product precies waar ik naar op zoek was en is top!!.

Heel gemakkelijk

Ruim assortiment voor goede prijs

Ruim assortiment met goede acties, bestel geregeld bij tandwinkel.

Gelijk resultaat

Me dochter gebruikt het voor de pockets ivm haar beugel alles geprobeerd nu 3 dagen gebruikt ze bleu m en we zien gelijk positief resultaat

Supersnel geleverd.

Geleverd volgens de omschrijving.

Helemaal top

Duidelijke communicatie en levering mooi op tijd

Bestelling werd de volgende dag al geleverd!

Snelle service!

Geweldig.

Zonder problemen kunnen terugsturen en nieuwe ontvangen. Een pluim.

Snel geleverd en goede prijs

M’n favoriete tandenborstel (ja, ik heb een favoriete tandenborstel) snel en goedkoop geleverd.

Goede producten en snel geleverd !

Goede producten! Niet te duur ! En snelle levering ! Dank u .

De beste winkel voor tandzorg !!

De tandwinkel van Nederland,ze hebben alles voor een goed gebit en mondzorg met producten en professionele service en advies. Gewoon de beste.

Lactona tandenragers goed produkt

ben zeer tevreden over prijs en kwaliteit van de rager van lactona. geen luxe doos erom heen waar je niets aan hebt. prijs is laag tov anderen

Tandeborstel is zeer geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking.

Goede service.

We bestelden o.a. ook een elektrische tandenborstel. Die we kozen bleek niet op voorraad… ze stuurden een mail met het voorstel om de tandenborstel om te wisselen voor een andere. Daar waren we heel blij mee.

Prima Snelle levering

Overzichtelijke website Gewenst artikel snel gevonden Bestellen verliep vlekkeloos Snelle correcte levering

vond het bestellen een afleveren super snel

mijn ervaring was prima, efficient en betaalbaar

Fijn bestelproces

Makkelijke website en snelle levering.

Kwaliteit producten voor een goede prijs

Goede website, kwaliteit producten ( Blue M) voor een zeer goede prijs. Prima service en bezorging

fantastisch service

In een zin Tandewinkel krijg je wat je nodig hebt (Service )

Middelweg 58

4196 JJ Tricht