Aanbiedingen zijn aantrekkelijk, en gewoon goedkoper dan elders.

Ontzettend snelle levering en de artikelen zijn goed geprijsd

Snel besteld, geleverd en ook nog goedkoper dan in de winkel

perfecte communicatie en perfecte levering

niets toe te voegen aan bovenstaande

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Snelle levering tegen een scherpe prijs!

In een woord geweldig

Snelle levering en accuraat

Mijn bestelling was de volgende dag binnen. Prijs voor producten zijn zeer goed.

Vlotte levering

Bestellen van tandenragers ging heel makkelijk via de site van Tandwinkel.nl. Goede ragers voor een zeer schappelijke prijs had ik de volgende dag in huis. Top!

Goed assortiment en snelle levering!

Tandwinkel had wat ik zocht en het werd ook nog eens snel geleverd, prima dus!

Goedkoop, snelle levering, uitstekende service

Ik ben heel blij met tandwinkel.nl. Ik gaf een godsvermogen uit bij de Etos en het Kruidvat, hier koop ik dezelfde producten in bulk voor minstens 25% minder geld. Daarnaast hebben ze een uitstekende klantenservice. Ik kocht een elektrische tandenborstel, die ik dezelfde dag nog cadeau kreeg van mijn man, ik kon ‘m gratis terugsturen en het geld stond binnen twee dagen weer op mijn rekening. Ik heb echt niets aan te merken op deze webwinkel: ze zijn snel, goed en goedkoop.

Leuke prijs en vlot geleverd.

Prijs/kwaliteit gewoon goed. Snelle levering conform afspraak.

Snel en sneller

Mondhygiëne ten top

mondzorg totaal, goed en snel

Duidelijke site, goed verpakt en snel bezorgd !

Deze ragers gebruik ik al jaren, zelfs aanbevolen door de mondhygiënist.

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst Snelle levering en alles keurig verpakt. Tandwinkel is een aanbeveling en ik bestel zeker weer. Een zeer tevreden klant.

Snelle levering, goed assortiment en eerlijke prijzen

Bij Tandwinkel heb ik het goede gevoel dat ik waar krijg voor mn geld en er geen graaiflatie plaatsvindt. Verder is en heldere communicatie, kan ik alles vinden op hun site en de levering verloopt zonder problemen. Kruidvat: eat your heart out! Aanrader dus.

Snelle bezorging!

Bijzonder prettig winkelen! Communicatie wekt veel vertrouwen!

Top Tandwinkel

Duidelijke website, snelle levering, goed product, kortom top Tandwinkel.

Mooie aanbiedingen!

Snelle levering en gemiddeld goedkoper dan de concurrentie.

Snelle service!

Zoals altijd snelle levering, voordeliger dan in de winkel.... prima bedrijf!

top!

snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering en prettige webwinkel

Op de website kon ik snel vinden wat het aanbod was. Na bestelling snel thuisbezorgd. Hele fijne communicatie via de mail.

Je krijgt wat je bestelt, niets mis mee

Tandblij

snel geleverd en accuraat

De prijs vond ik lager dan bij andere verkopers, Het bestelde kwam super snel aan.

Goede service en!

Uitgebreid assortiment van Topmerken en tegen zeer scherpe prijzen aan te kopen! Goed verpakt en snel geleverd.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht