Juiste artikel goed verpakt geleverd

Een set Interprox ragers besteld. Juiste artikel goed verpakt ontvangen. Echter niet de volgende dag maar twee dagen later.

Overzichtelijke website/- shop. Ruim assortiment, kwaliteits producten. Snelle levering, keurig verpakt. Tandwinkel heeft beloften waargemaakt. Dank!

Duidelijke site, makkelijk bestelproces en snelle levering

Tandarts adviseerde BlueM tandpasta en mondwater en dat kon ik hier bestellen. En er zat nog eens een korting op ook! Daarnaast was ik ook toe aan een nieuwe elektrische tandenborstel. Bestelling was snel binnen.

snel geleverd

bestelling ging eenvoudig, snelle levering.

Netjes verpakt en snelle levering

Heel erg tevreden over tanwinkel. Overzichtelijke site. Netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis.

Fijne tandpasta!

Snelle levering, erg prettig.

Vlotte levering en veel goedkoper! Dus ben ik zeker tevreden

Super tevreden

Ik bestelde voor het eerst pure xylitol pepermuntjes om te proberen en ze zijn prijzig maar geweldig van kwaliteit...de service en levering is echt super vlot en secuur... Ik bestel een paar zakken tegelijkertijd en als ze niet op voorraad zijn krijg je een mailtje en komen ze alsnog een dag later keurig binnen!!! ik blijf hier bestellen en raad het iedereen aan!!!

Perfecte snelle bezorging!!

Snelle bezorging en levering!

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Snelle levering. Goede kwaliteit/prijsverhouding

Super snelle levering

Heel tevreden goedkoop en snelle levering

Op tijd en netjes

Op tijd en netjes geleverd

Super service

Beste tanden feeën De service en snelheid waarmee jullie je producten versturen vind ik ronduit fantastisch. Geweldige producten. Ik ben echt fan.

Ze beloven wat ze zeggen en bestelling keurig verzorgd.

Snelle levering. Zelf iets verkeerd besteld. Kon het kosteloos terug sturen en geld binnen een week retour gekregen.

Keurige klantenservice

Levering duurde iets langer hierop contact gelegd met klantenservice. Heel snel kreeg ik keurig een mail met duidelijke uitleg. Chapeau

Uitstekend.

Overzichtelijke website Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Gewoon lekker Hollands goed.

Van begin tot levering duidelijk en netjes afgehandeld zoals het hoort! Op naar de volgende bestelling.

Altijd snel en goed geleverd

Hele snelle levering

Goede keuze van producten en snelle levering

Besteld en volgende dag al in huis zoals gezegd. Fijne ervaring

Voordelige prijs en snel geleverd

Ik ben blij met tandwinkel.nl, waar ik Blue M mondwater voor een voordelige prijs kon inslaan. e bestelling werd bovendien pijlsnel, de volgende dag, al geleverd! Wat kan je nog meer wensen?

Deze site kende ik nog niet , maar heb hele fijne ervaring met mijn bestellingen . goed ingepakt en vlugge bezorging . Ben heel tevreden .

Kwaliteitsvolle service

Overzichtelijke website, kwaliteitsvolle producten, heldere procedure om te bestellen en te betalen, fijne communicatie en vlotte levering in België

Snelle, goede service

Mijn bestelling werd de dag nadien al netjes geleverd, zoals ze beloven op de site, ook naar België. Ik bestel hier zeker nog.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht