Goedkoop en snel!

Ik heb tandragers van Lactona besteld. Veel goedkoper dan elders en net zo goed. Snel bezorgd.

De site geeft een duidelijke foto en beschrijving van de producten en de levering was snel en correct.

De producten zijn geweldig, en snelle levering!

Snelle levering en goede prijs. Erg tevreden.

Voor de tweede keer zakjes ragers besteld en de dag erna geleverd. Laatste keer ontbraken 2 zakjes, ik heb ze meteen gebeld en kreeg de volgende dag de 2 zakjes geleverd. Heel fijn dat je telefonisch contact met ze kan hebben!

Hetgeen ik bestelde was per ongeluk verwisseld, 1 telefoontje en het werd geweldig en snel opgelost ,zo kan het dus ook!!!

Bla

Blabla

Kwaliteit

Besteld en snelle levering van en goede kwaliteit.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Nette web winkel nette prijzen

Uitstekende tandpasta s!!

Heb al veel verschillende tandpastas besteld en ze zijn allemaal heerlijk fris!!

Suppersnelle levering

Bestellen gaat heel simpel. Snelle levering. Goede informatievoorziening. Top dus.

Goede producten

Zeer snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

conform verwachting

Makkelijk en snel; maar beveel principieel geen producten aan.

Gewoon goed!!!

Bestelling wordt snel verwerkt. Alleen post.nl laat het wel eens afweten vwbt de leveringstijd.

Supergoed

Super levering en goede producten. Ik bestel vaak tandragers en bevallen prima. Op aanraden van mijn tandarts.

Snelle levering, duidelijke service

Kan niet beter, geen negatief commentaar, enige aparte is dat ik €3,25 order kosten moest betalen. Kun je beter in de prijs verwerken, beetje vreemd.

Kwaliteit en snelle levering

Product in goede staat ontvangen. Snelle levering.

Snelle levering en producten zijn zoals beschreven!

Snelle levering en prima product.

De bestelde spullen werden keurig door Post.NL afgeleverd

Wat ik heb besteld heb ik netjes en in goede staat thuis gekregen

prima gespecialiseerde webwinkel, helder en gemakkelijk

prima gespecialiseerde webwinkel, helder en gemakkelijk

Goede winkel

Uitgebreid assortiment. Vlotte verzending. Goede track and trace.

Alles ok

Alles zoals verwacht,snelle bezorging en makkelijk en efficient kontakt met klantenservice. ( vraag beantwoording)

Ze doen wat ze zeggen

Overzichtelijk website met ruim assortiment. Bestelling geplaatst en met 2 dagen in huis.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht