Ze doen wat ze zeggen

Overzichtelijk website met ruim assortiment. Bestelling geplaatst en met 2 dagen in huis.

Snelle levering,prima prijs

Netjes verzorgd.

Ik heb een goede ervaring met tandwinkel. Kreeg netjes bericht dat het wat langer zou duren omdat niet alles op voorraad was. Maar een paar dagen later werd alles geleverd. Groetjes Dorine

Goed en snel geleverd

Dit was mijn eerste bestelling bij Tandwinkel.nl. Is goed bevallen. De bestelling werd correct en snel geleverd.

snel en accuraat

Super snel en goed geleverd

lage kosten en een prima service voor goede produkten

Uitstekende service. Een aanrader voor goede produkten.

Goede kwaliteit

Bestel altijd hetzelfde en ben zeer tevreden

Schoner....

Ik poets mijn tanden goed, echter bij de mondhygieniste, die een kleurmiddel aanbracht om tandplak zichtbaar te maken.........direct daarop buiten mijn tandenborstel, ook de goede ragers gekocht, voor een goede prijs! Heel tevreden ermee.

Echt super

Woensdag besteld en donderdag al binnen. Ook goedkoop. Ga vaker bij jullie bestellen

Zeer nette levering

Hele nette levering. Ben heel tevreden met product. Duidelijke webshop, Top

De conische tandraggers zijn goedkoop. Mooi dat er nog winkels zijn die met minder genoegen nemen en de klanten tevreden houden. De winkel levert snel en op tijd.

Soepele website, vlotte afwikkeling.

De website was duidelijk en navigeerde gemakkelijk naar wat ik zocht. Bestellen ging zoals het hoort (naar mijn idee) en de afwikkeling zoals het een goede website betaamd. Producten zijn origineel en goed verpakt. Goed gedaan!

Keurige levering

Keurige levering en snel. Had eerst het verkeerde artikel bestelde. Na telefonisch contact keurig gecorrigeerd.

Ruim assortiment

Ruim assortiment, scherpe prijzen, snel geleverd.

Reuze snelle service

Mijn ervaringen zijn prima met dit bedrijf en zijn tanden raggers

Alles makkelijk te vinden op de site.

Ik ben 77 jaar en kon heel makkelijk en snel bestellen wat ik nodig had.

Alles goed gekomen.

Had er 6x 4 besteld en kreeg er 1x 4. Na een telefoontje was alles geregeld. Kreeg 2 dagen later de rest.

Duidelijke website, snelle levering. Heel tevreden

Pobleem gehad, maar goed opgelost

Goed dat jullie fouten snel en adequaat oplossen. Dit geeft vertrouwen

Helemaal goed

Als ik iets bestel is het in een mum van tijd in huis.

Bardzo zadowolona

Bardzo szybka wysyłka, polecam.

Top levering

Besteld en rapido bezorgt in stevige en fris uitziende verpakking.

Prima geregeld en op tijd

Geweldige webshop

Een duidelijke en makelijke webshop. Voordelige stapelkorting. Een zeer snelle levering. Top!

Dat is goef

Netjes ingepakt en op tijd bezorgd

Middelweg 58

4196 JJ Tricht