Goeie ervaring en snelle service Ben zeer tevreden

Vertrouwen

Makkelihk bestellen goede afhandeling

Beste winkel!!!

snelle en correcte levering! goede prijzen!

Snelle levering!

Goede prijs en snel geleverd. Om te onthouden!

Vlot geregeld

Bestelling op tijd ontvangen!

Goed zoals het hoort

goede ervaring ik had een vraag werd per mail snel op gereageerd, bestelling werd snel geleverd.

Supersnel en goeie prijs

Alles netjes en op tijd geleverd. Ik bestel vaker bij de hen en het is altijd snel en het klopt altijd.

Goede, snelle service en zeer nette levering. Blijf klant.

Snelle levering en onverwachte orderkosten

Obv een eerdere positeve ervaring wederom bij tandwinkel een bestelling geplaatst. Wel verbaasd over orderkosten die in rekening gebracht werden. Verder kreeg in eerst een mail over de afgeleverde bestelling, dit was correct, echter even later ontving ik een mail, dat mijn bestelling onderweg was. Verder geen op- of aanmerkingen.

Efficiënt.

Snel de gevraagde producten in huis en ook nog eens ingepakt op een milieu vriendelijke wijze. Geen enorme doos met weinig inhoud.

Goede kwaliteit

Perfecte levering en constante kwaliteit

Prima product voor goede prijs

2 reistandenborstels met extra borsteltjes gekocht! Prima voordelige borstel en snel geleverd!

Bestelde product werd razendsnel bezorgd, was keurig verpakt en voldoet aan verwachtingen. De site is overzichtelijk en de keuze prima.

Het product is snel geleverd en precies wat ik besteld had.

Makkelijk bestellen en snel gelever

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd

Heel fijn dat dit er is.

Ik wist niet dat tand winkel bestond. Zo fijn dat de nieuwe tandarts me dat had gezegd en dat je bij jullie alles kan krijgen. Nou ik ben blij met jullie en ga er ook steeds gebruik van maken. Ik zou zeggen ga zo door, de klanten komen wel.

Ik heb een bestelling op zaterdag geplaats , na 4 dagen op dinsdag binnen !!!

Staat op zijn website binnen een dag de bestelling wordt bezorgd!!! Ik heb een bestelling op zaterdag geplaats ,hen ik hem pas op dinsdag ontvangen ... Dus 4 dagen later !!

Tot nu toe alleen maar positief

Snelle levering, en de producten zijn van goede kwaliteit. Aanrader voor mensen die graag goed zorgen voor hun mond/gebit.

Goede spullen, goede prijs.

En ook nog een snelle levering.

Goede prijs en snel ontvangen.

Ben helemaal tevreden over de prijs en snelle levering

Snelle afhandeling

Besteld en met 3 dagen geleverd. Goed product.

prima webwinkel

produkten scherp geprijsd

Top snelle service

Top snelle service

Super snel en correct

Snelle levering, de volgende dag al en correct voor een lage prijs.

Matig

Ik vond de levertijd iets te lang

Middelweg 58

4196 JJ Tricht