Snelle service, goede communicatie!

Het was zo gepiept!

Geweldige en snelle levering

De service en levering in een woord fantastisch zeer tevreden

Altijd goed!

Ik bestel al een paar jaren bij tandwinkel en ze hebben altijd wat ik nodig heb. De tand raggers die ik moet gebruiken hebben niet alle drogisterijen, maar tandwinkel wel.

Snel geleverd en goede prijs

Order is snel geleverd en de prijs is goed

Duidelijke overzichtelijke website.

Wat ik mis is de gratis verzendkosten bij een minimale bestelling van bv 30 euro.

Goedkoop en goede snelle levering

Geweldig .

Het is zoals het wordt zoals aanbevolen .

Een weldaad voor je gebit!

De Splat tandpasta is mijn favoriet! Mijn gebit is weer sterk en geremineraliseerd! Ook de borstels zijn een verbetering. En heel betaalbaar!

Snelle levering maar voor mij niet bruikbaar

Het antisnurk bitje werd snel geleverd. Helaas, zodra ik het gebruik moet ik kokhalzen. Dus voor mij geldverspilling. Heb helaas nergens op de site kunnen lezen dat dit tot de mogelijkheden behoort. Na contact met Tandwinkel, krijg ik de helft van mijn aankoopbedrag terug. Dat vind ik zeker goede service!!!

Snel en voordelig

De producten zijn voordelig, breed assortiment, keurig bezorgd en optijd!

uitstekend

snelle en correcte levering

Prima bedrijf

Goed assortiment en snelle levering van de spullen.

Perfect verlopen

5* interprox ragers gekocht. Website is prima. Besteld is: a) interprox plus phd 2,0 super conical blauw grootverpakking. b) interprox phd 2,0 super conical (rechte rager) blauw grootverpakking. Verzending, ontvangst & verpakking was top. Van de in b) genoemde rager was het een beetje verwarrend. Mijn tandarts noemde het zwart. Met google zoeken kwam ik bij tandwinkel en op hun website staat blauw. Gelukkig klopte de 2.0.

Mijn ervaring met tandwinkel is dat men veel goedkoper uit is dan in de gewone winkel heb meerdere artikelen gekocht en ben zeer tevreden met de producten en levering die ook vrij snel is .....Top!!!!

Paar x al besteld! Super snelle levering, goed verpakt. Ga zo door!

Snelle levering en goed

Het product werkt echt goed.

Eindelijk de juiste

Na veel keren proberen met "goedkope" vlot nu toch eindelijk de juiste gevonden. Deze werken echt

De manier om mijn tanden fris te houden

Ik kan niet zonder

Ideaal!

Makkelijk bestellen, veel keus, denk alles wat je nodig kan hebben voor je gebit. Volgende dag bezorgd.

Mijn ervaring met tandwinkel is goed.l

Mijn ervaring met tandwinkel is uitstekend. Komen de gemaakte bezorg afspraken goed na. Prijzen zijn ook schappelijk.

Alles perfect geregeld

Snel geleverd en prima verpakt

Ideale vorm

Veel aanbieders hebben stompe raggers De meest ideale vorm is de spitse en die hebben jullie gelukkig in het pakket

Snel, goedkoop, kwaliteit

Precies wat je wil bij een (internet)winkel: snel, goed en voordelig.

Correcte en tijdige levering

Snelle levering van product, alles volgens vermelde afspraak.

Snelle en correcte levering

Snelle levering van tandverzorging producten, de volgende dag in huis. Grote keuze en goede prijs- kwaliteit.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht