Erg tevreden

Bestelling was goedkoper dan bij veel andere winkels (in mijn geval ragers). Ook de aflevering was snel en prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Kom zeker hier terug wanneer het op is om meer te bestellen.

Snelle levering en een simpel internetpagina

Goede service en snelle levering. Een aanrader.

een snelle levering en precies wat ik besteld had

duidelijke en ruime keuze uit verschillende producten. makkelijke bestelwijze , goed overzicht in de website

Makkelijk en snel

De tandwinkel heeft alles in huis. Je artikel vinden en bestellen gaat makkelijk. En levering is snel en accuraat. Bezorging is goed te volgen. Uitstekend dus!

Prima ragers, vlotte bezorging

De ragers hebben een prettig formaat waardoor ze makkelijk zijn in het gebruik. Bovendien hebben ze een mooi hoesje waardoor je ze op de wastafel kunt laten liggen zonder dar het onhygiënisch oogt

Ik wat niet

Zer goede

Zeer correcte levering en super product

Snelle en correcte levering, super bedankt

Ongelofelijk; het assortiment, de prijs en de levertijd.

Ik zocht opzetborsteltjes en vond deze vrijwel direct. En nog voor een super prijs ook. Meteen ook maar andere verzorgingsproducten besteld. Mooie webwinkel en een korte levertijd.

Correct en snel geleverd!

Voor mij een nog onbekende leverancier, dus altijd even spannend. Levering was precies volgens afspraak.

Lekker goedkoop en snel in huis

Ervaring was top. Ik dacht dat kan niet voor die prijs. Maar dus wel. Ik ben fan. Bedankt

Ruim assortiment, scherpe prijzen

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment, tegen scherpe prijzen. Het is eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Goede en vlotte levering.

Goede ervaringen.

Super snel en goed

Makkelijk bestellen en snelle levering

Product is goed, snelle levering

Product is goed. Snelle levering.

goede producten tegen een redelijke prijs

Goede service , snel en goed geleverd thuis , goed koop !

Jullie doe het heel goed! Je krijgt 5 sterren !

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering!

Na bestelling worden de artikelen snel en Keurig bezorgd!

Mijn ervaring is meer dan goed .prima service.iets vergeten wordt gelijk. Opgestuurd

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Super fijn product

Naar tip van de Ortho voor ons dochter met Vitis mondspoeling en tandpasta te beginnen. Wij zijn tevreden!

Uitgebreid assortiment, goede, snelle en tegen een redelijke prijs leveringen.

Product is prima maar ik moest er lang op wachten.

Mijn bestelling werd direct verstuurd maar ik ontving het pas na een week omdat het als brievenbuspakketje was verzonden. Helaas het paste niet door de brievenbus. En post-nl was het spoor daarna ook even bijster. Pas vandaag werd het aan de deur afgeleverd. Zelf even opgemeten, tja 4 cm is echt te dik. Maximaal mag dit 3,2 cm zijn. Dus tip: even opmeten voor verzending. Dat voorkomt een hoop ergernis. Het product is verder helemaal prima.

Goed advies en snelle levering

Na lelefonische contact advies gevrasgd en na afspraak ben ik terug gebeld door iemand die mij goed kon helpen. Daarna besteld wat ik zocht.

Middelweg 58

4196 JJ Tricht