alles naar wens

Het werkt makkelijk en goed. Online regelen. dag later plaatsing terwijl ik niet ter plaatse was. gewoon telefonisch overlegd en klaar.

Zeer nette service

Besteld en de volgende dag geleverd, ophaalverzoek betekende de volgende dag weer ophalen. Keurige service!

Prima service en zeer vriendelijk

Gemakkelijk te boeken, en vakkundig geplaatst

netjes afgeleverd, op tijd weer opgehaald

GOEDE SERVICE

Zeer correcte levering

Volgens afspraak keurig op tijd geleverd en geplaatst. Het prettige is, dat je zelf kan laten weten wanneer de container opgehaald dien te worden.

Eenvoudig online besteld, op tijd afgeleverd door zeer vriendelijke medewerker.

Super, snel,

Heel fijn om mee samen te werken!

Handige website om te bestellen maar vooral de mensen zijn heel klantvriendelijk. Zijn altijd beschikbaar aan de telefoon en het was geen probleem om iets te wijzigen. Daarnaast zijn ze stuk voordeliger dan de internet boeren.

Vriendelijke chauffeurs, minpunt was wel dat ik de eerste container graag voor de middag wilde helpen en daar uiteindelijk einde ochtend voor moest bellen ; hij kwam om half 1. De tweede container kwam conform afspraak. Dagelijks dus de klantbeloftes nalopen . Drukte kan altijd maar bel dan tussendoor. De hele ochtend wachten voor jan doedel is niet fijn.!

Goede communicatie en komen afspraken na

Snel en eenvoudig

Eenvoudig online te regelen en snel bezorgd en opgehaald.

Vriendelijk en komen afspraken na.

Goede service voor een lage prijs.

Komen afspraken netjes na

Komen afspreken netjes na!

Alles goed geregeld

Afspraak maken via de website is prima. Ik moest tot 2x toe de lever datum wijzigen door mijn toedoen en dat was telefonisch zo geregeld. Dus gewoon een goede recensie !

Fijne snelle levering

Ik heb op vrijdag gebeld en de volgende dag werd de container al geleverd. Het ophalen duurde iets langer, maar dit stond ook aangegeven in de aanvraag.

Bij bestelling heeft de planner de container een dag eerder ingepland ( na telefonisch contact) deze container keurig op tijd geleverd en met de chauffeur kunnen regelen dat hij dezelfde dag weer werd opgehaald. Top service

Kan hier niks over zeggen omdat de container er nog niet is

Bestellen en betalen ging makkelijk.het zou fijn zijn als je een dag voor levering een mail of een belletje krijgt hoelaat hij gebracht wordt

snel en volgens afspraken

Snelle service. Netjes volgens afspraken.

No nonsense!

Container bestellen via internet. Container volgens afspraak geplaatst. Chauffeurs denken mee en zijn behulpzaam. Afmelden via internet gaat ook weer de zeer eenvoudig. Eigenlijk gaat het 'hele traject' simpel en soepel. En dat dan ook nog eens tegen nette tarieven!

Goede snelle service

Na eerste contact alles in zeer korte tijd geregeld.Vriendelijke behulpzame chauffeur bij afleveren container en goede prijs.

Afspraken worden nagekomen

Goede ervaringen

Jammer dat jullie erg duur zijn met bv ophoogzand concurrent vraag 25 per kuub jullie 90 gemiste kans

Container een week later opgehaald

Container is een week later pas opgehaald

Lambertusstraat 11 a

5257NB Hedikhuizen