Eenvoudig en snel zonder gezeur met mensen die meewerken

Helemaal top

Kan alleen over het plaatsen praten want de container moet nog opgehaald worden. Wordt netjes opgebeld voor aankomst en goed overleg over de plaatsing….zeer vriendelijke man.

Net op tijd geleverd

Heel vriendelijk personeel toppers Ze leveren op tijd

Komen afspraken na.

Altijd goed!

Altijd goede en snelle service!

Goede service en informatie

Ik had wat vragen en werd goed geholpen. Volgens afspraak gebracht en de volgende dag weer opgehaald. Op de plek neergezet waar ik de chauffeur om had gevraagd. Prettig bedrijf.

prima geregeld

Makkelijk bereikbaar, zowel per telefoon als mail.

Goed geregeld

beste prijs kwaliteit

Goede service, bijna altijd op afspraak.

Heel goede ervaring

Op tijd geleverd correcte bedrijf

Alles super geregeld!!

Super fijne ervaring

snelle levering gemak ,ophaal mogelijkheden ,vriendelijke chauffeur

Klantvriendelijk én flexibel

Container gesteld via website. Snelle reactie voor leverdatum en tijdstip. Ook verlengen van huurperiode ging eenvoudig. Voor containerhuur naar Arno van Dungen!

Conform afspraak

Snelle plaatsing en weer ophalen conform meegegeven instructies.

Prima geholpen . Container tijdig geleverd, op deze dag weer opgehaald. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

top

Correct, op tijd en makkelijk.

Ik huur altijd mijn containers bij Arno van Dungen. Snelle service, correcte en leuke chauffeurs en tevens de laagste in prijs in vergelijk met andere.

Snel geplaatst

Niet duidelijk dat de container langer zou blijven staan. (Vergunning)

uitstekend

prima aflevering, container werd in overleg op de gewenste plaats neergezet

Snel en gemakkelijk

Beter en sneller dan verwacht geregeld. Aanrader !!

Super dank voor de snelle service

Super snelle service dank jullie wel

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Wel zal het fijn zijn als de order bevestigd kon worden via mail en eventueel de factuur daarin mee gestuurd kon worden.

Snelle service en vlot je container voor de deur

Alles snel en makkelijk geregeld

Precies naar wens

Container online gereserveerd via prima systeem; later nog even gebeld en zeer vriendelijk en adequaat te woord gestaan. De chauffeur belde netjes vlak voor levering en was heel vriendelijk. Container volgens afspraak netjes weer opgehaald. Vlekkeloos naar wens en dat ook nog eens tegen de goedkoopste prijs!

Lambertusstraat 11 a

5257NB Hedikhuizen