Laden reviews...
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen doorgaans de snelle en betrouwbare service. De communicatie blijft duidelijk en het personeel is vriendelijk. Online bestellen verloopt soepel en leveringen komen op tijd. Over het geheel genomen is de ervaring positief met aandacht voor flexibiliteit en klantgerichte oplossingen.
Twee containers laten plaatsen door Arno Vd Dungen. Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijke service en snelle levering tegen een goede prijs. Top!
18 May 2026
Jesper
Meeuwen
Onze ervaring was goed 4 juni hebben we weer een container nodig. Makkelijk te bestellen via de web site.
18 May 2026
Tonnie
Den bosch
Ik heb 2 maal achter elkaar container gehad en zeer tevreden vriendelijkheid en zeer snelle service , ik kan het iedereen aanbevelen..
17 May 2026
Theo
Sint Michiels Gestel
Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. De container werd netjes op tijd geplaatst en ook weer snel opgehaald. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
13 May 2026
Pamela
Schijndel
Zie boven
13 May 2026
Mari
Den bosch
Een hele goede ervaring met het plaatsen en ophalen van een container. Daarnaast zeer vriendelijke klantenservice. Voor herhaling vatbaar!.
12 May 2026
Iwan
Den Bosch
Meerdere formaten en soorten containers bij vd Dungen besteld tot nu toe, altijd worden ze snel gebracht en gehaald en denken ze mee.
10 May 2026
Gijs
Den Bosch
Goede breng en haal service
9 May 2026
Anjo
S hertogenbosch
Gemakkelijk bestellen via de website. Levering ging snel en professioneel. Zeer vriendelijke chauffeur.
2 May 2026
Anne Marie
Berlicum
Een wat meer nauwkeurige indicatie van breng- en ophaaltijd zou fijn zijn
27 April 2026
Frits
Engelen
Al vaak een container bij dit bedrijf besteld, nooit problemen, personeel dat meedenkt.
26 April 2026
Ronald
Rosmalen
Snelle service alles goed geregeld
23 April 2026
Relano
Vlijmen
Fijn dat alles digitaal geregeld kan worden. Prima aan onze wensen voldaan. Bezorgers waren vriendelijk en dachten mee.
22 April 2026
Anja
Herpt en drunen
Goede service, chauffeur belt netjes vooraf op bij brengen en halen. Duidelijke website
Sjeng
Vlijmen
Alles liep perfect zonder teveel poespas
Naziema
Schijndel
snel geregeld, ze zitten dan ook wel 2km verderop. goede communicatie.
sillys honing
vlijmen
Jammer dat op het laatste moment bij het boeken er nog extra kosten bij komen, waardoor andere partijen uiteindelijk dus goedkoper blijken te zijn voor dezelfde klus.
Arjan
Sprang-Capelle
Was snel geregeld via de website en service was goed
12 April 2026
Patricia
12 April 2026
F
Den Bosch
Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald
9 April 2026
Jan
Vlijmen
Eenvoudig online een container besteld. Op de dag van levering een telefoontje dat de chauffeur onderweg was. Plaatsing netjes op de oprit.
Wim
Vught
Een super vriendelijke jonge man bracht en haalde de container op, op het afgesproken tijdstip.
Jeroen
's-Hertogenbosch
Tweede keer en is helemaal prima, wil wel graag de container nog 2 weken extra laten staan, is dit mogelijk? Groetjes Karin
karin
Empel
Wij hebben enkele verschillende partijen geprobeerd maar toch zijn we bij Arno steeds het meeste geholpen. Ook met het meedenken, de vraag, en advies. Ook zijn de medewerkers die container plaatsen en ophalen enorm vriendelijk (speciaal duimpje voor Jay!). Dus wij zijn dik tevreden!
Renske
's-Hertogenbosch
Komen afspraken na en op tijd levering
Naan
Lambertusstraat 11 a