Ongelooflijk veel kennis van voeding!

Ik was verrast door de hoeveelheid kennis die Monique heeft op het gebied van voeding! Duidelijke uitleg en goed geadviseerd. Mijn hond en ik zijn haar dankbaar. Hij eet met plezier de aanbevolen voeding is duidelijk fitter dan voorheen.

Sublieme Service

Doordat ik zowel voor mijn werk al privé (sportdocent) erg druk ben, bestel ik vaak (te) laat en kan ik regelmatig niet op de reguliere tijden mijn bestelling halen. Natuurlijk voor je dier (Monique de Vries) gaat hier soepel mee om, er wordt altijd gekeken wat per direct geleverd/opgehaald kan worden en hoe geregeld kan worden dat ik de (rest van de) bestelling op niet reguliere tijden toch kan ophalen. Ik zeg Service met een vet gedrukte hoofdletter S.

Snel besteld en geleverd, fijne informatie

Het bestellen ging snel en gemakkelijk. Daarna was het proces duidelijk. Ik had nog wat vragen over enkele producten, die ik nog niet besteld had. Die konden alsnog meteen met mijn bestelling mee. Netjes verpakt en voorzien van aanvullende informatie.

Vriendelijk, altijd goed advies.

Makkelijk te bestellen en op afspraak ophalen.

Makkelijk te bestellen, bestelling is klaar als je het op komt halen. Geeft goede adviezen op vragen.

Fijn

Fijn contact en goede producten

Geweldig!

Ik bestel al jaren bij Monique en ik ben zeer tevreden over de bestellingen en klantvriendelijkheid.

Subliem

Vriendelijk, informatief, meedenkend, professioneel en met focus op (kwalitatief) goede producten!

Geweldig.

Vriendelijk, mee denkend en goed advies.

Exact wat wij wilden

Heel tevreden met mijn TIC CLIP

Goede morgen Monique, vind het heel leuk dat ik een bedankje krijg. Vriendelijke groeten G.Janssen. Millingen a d Rijn.

Prima !!!

Altijd een goede vriendelijke communicatie , snelle levering en vooral onze hond is er blij mee en daar doen we het voor.

Altijd goed

Hele goede service

Producten zijn van goed kwaliteit, service is snel en persoonlijk. Blij mee!

Uitstekende service

Uitstekende service

Goede service.

Jammer dat er een product niet bij de bestelling zat. Maar toch.....heel graag tot vlgd keer.

Zeer fijn adres voor kwalitatief goed hondenvoer

Moniek is betrokken, geïnteresseerd en zeer dier/klantvriendelijk

Aanrader voor goed voer

Goed werkende en duidelijke website., makkelijk bestelproces. Mooi assortiment met fijne en eerlijke producten

Fijn contact en laagdrempelig advies. Mooie Kwaliteitsproducten.

Fijn en vlot geholpen. Aandacht voor de klant en kwaliteitsproducten

Altijd goede service

Alleen het beste voor je hond, daar denktmonique heel fijn aan mee. Goede tips.

Erg goed

Veel kennis van zaken niet alleen eten maar ook op ander gebied

Altijd goede service

Monique staat altijd klaar met raad en daad. En natuurlijk hele fijne producten.

Heel fijn

Vriendelijk behulpzaam en goede kennis van zaken

Ontzettend fijn!

Neemt de tijd voor vragen en krijg duidelijke antwoorden en tips! Aanrader!

Zuideindsestraat 56 56

4921 XN Made