Zo flexibel, meedenkend, super service

Goed bereikbaar, altijd een vriendelijke reactie terug. Goed advies.

topservice

Monique denkt met je mee en staat altijd voor je klaar

Top geholpen!

Echte service met oog voor twee rassen namelijk Berner Sennenhond en Dalmaat.

Persoonlijk en hartelijk

Wordt goed geholpen met hart voor wat goed en gezond is voor je dier. Super fijn in de omgang. Neemt de tijd voor je. Kan ook ter plekke in de winkel nog extra dingen halen.

Altijd bereid om mee te denken.

Monique denkt altijd mee wat het beste voor jouw huisdier is en maakt daar tijd voor.

Perfecte service en altijd behulpzaam en deskundige uitleg.

Deskundig advies en altijd behulpzaam.

Hele goede service en heel vriendelijk. Ik had iets teveel betaald en dat werd uit zichzelf terug betaald.

Geweldige winkel. We hadden een paar vragen en we kregen nagenoeg direct een fijn antwoord. Snelle mogelijkheid om het eten op te halen.. Fijn personeel.

Fantastische service

Monique weet echt wat ze verkoopt en wat honden nodig hebben. Haar service vind ik geweldig.

Super brokken, snel geleverd

Wij zijn onlangs overgestapt op de natuurlijke brokken van 'Natuurlijk voor je dier'. De eerste dagen lieten we onze kat zelf kiezen welke brokken hij wilde. Nou dat was meteen duidelijk. Zijn bekende merk was duidelijk tweede keus. Wij hebben ervoor gekozen de brokken te laten bezorgen. Dat ging helemaal volgens afspraak. Super fijn!

Vriendelijke prijzen, vriendelijke bediening en precies zoals afgesproken.

Voor de 1e keer hondenvoer besteld en dat is voor herhaling vatbaar; het is even wennen hoe het werkt qua bestellen, afrekenen en afspreken wanneer je je bestelling komt ophalen maar als dat eenmaal bekend is werkt het als een trein.

Fijn ontvangen en goed advies

Fijn ontvangen bij het ophalen en ik kreeg goed advies en tips

een fijn adres om naartoe te gaan

Monique kijkt echt goed naar wat je hond nodig heeft. Ze geeft waardevolle tips en adviezen. Komt haar afspraken na en is vriendelijk.

Altijd goed

Product en service prima

Ze kwam zelfs mijn bestelling brengen toen ik de auto uitstapte

Altijd goede service en een glimlach

Wil je goed en eerlijk advies dan moet je hier naartoe.

Prettig geholpen. Heel veel kennis in huis en héél belangrijk.... alles is Natural.

Altijd vriendelijk!

Ik kom speciaal vanuit Etten-Leur de voeding voor mijn katten halen. Altijd top service, erg vriendelijk!

Super!!!

Superbedrijf,! levert kwaliteit en denkt altijd mee. Monique is n fijne vrouw met verstand van huisdieren en hun voedingsbehoefte! Voor ons geen andere voedingsdeskundige en t vleesvoer bij Monique!

Goeie en vriendelijke service

goede kwaliteit producten

Super service

Monique geeft altijd goede adviezen en is zeer kundig wb voeding

Fijn contact, goed advies

Monique geeft je het gevoel gehoord te worden door echt naar je probleem te luisteren en mee te denken.

zoals altijd perfect!

Zoals altijd goede communicatie en stipte uitvoering van de bestelling. Zeer vriendelijke leverancier.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van het vlees. De honden vinden het heerlijk en prima website om alles op te bestellen.

Zuideindsestraat 56 56

4921 XN Made