Snelle reactie op mail, prima service, met een persoonlijke noot!

xx zie boven

Goede producten goede service

Prima producten, fijne service van Moniek.

Super vriendelijk en behulpzaam

Je moet ruimschoots van tevoren bestellen want meestal zijn de brokjes die ik nodig heb, niet op voorraad . Maar verder prima service!!

Eenvoudig bestellen via overzichtelijke website, goede service en afhandeling, staat klaar op afgesproken tijden. Monique is goed op de hoogte van de samenstelling van de producten die zij verkoopt.

Goede producten voor onze honden, met ruime keuze

Wij gebruiken vooral Darf. Omdat we echter niet tevreden waren over het rechtstreeks bestellen bij Darf, zijn we bij Monique terecht gekomen. Hier hebben ze een ruime keuze aan goed kwaliteits voer voor een onze honden. Ook hebben ze aanverwante producten. Bestelproces gaat ook lekker makkelijk.

Goede ervaringen

Vriendelijk behulpzaam goede en service

Deskundig Snel en heel vriendelijk

De heel vriendelijke behandeling en aandacht, de deskundigheid, het meedenken en de goede kwaliteit voeding en snacks voor mijn honden, zorgen ervoor dat ik een heel tevreden klant ben

Goede service,

Eenvoudig bestellen, staat klaar op afgesproken tijden

vriendelijke bediening

bestellen via de mail is wat verwarrend

Heel tevreden

Goed geholpen, vriendelijk, mooi product

Goed advies en goede service

Makkelijk en overzichtelijke website. Monique is goed op de hoogte van de samenstelling van de producten. Ben erg tevreden over communicatie en service.

Kundig en betrokken

Heel fijn om via Miranda in contact te zijn gekomen. Heeft ons veel goeds gebracht. Een grote kennis en liefde voor dieren, een uitgebreid assortiment aan natuurlijke voeding en medicatie, speelgoed en snoepjes, heeft Moniek allemaal in huis. Bijzonder lief persoon.

Snelle bezorging

Super goed!

Door het deskundige advies van Monique is onze hond helemaal opgeknapt van de slechte start die ze had. Inmiddels hebben we een lieve gezonde gezellige Franse bull.

Prina

Goede service en afhandeling

Goed geadviseerd en vriendelijk geholpen

Prima geholpen, werd alle tijd voor genomen om een vraag te beantwoorden met een goed advies.

Prima vlees.mijn hond is er dol op.

prima, alles goed, alleen openings tijden

aangezien we ook broodmeel halen bij de Molen in Terheijden, zijn de openingstijden precies omgekeerd.

Komen afspraken en bestellingen áltijd na en worden bevestigd met een mail.

Altijd prima

Bestellen is eenvoudig, informatie is duidelijk. Adviezen zijn prima

Fijne site, vlot en duidelijk

Fijne, warme service en top produkten voor mijn hondje!

Zoals al vermeld

Prima!!!!

Bestelling stond weer keurig klaar

Bbijzonder deskundig en vriendelijk geholpen

Prima voeding voor mijn Hond en Prima service en voorlichting.

Prima voeding en voorlichting!

Zuideindsestraat 56 56

4921 XN Made