echt een aanrader

goede service echt een aanrader

super

uiterst behulpzaam en bekwaam

Ontzetten blij en tevreden

Ik ben blij dat wij Monique hebben leren kennen. Zoveel deskundige tips gekregen mbt (op)voeding van onze hond.

Ervaren en zeer klantvriendelijk

Nadat we erachter zijn gekomen via een holistische dierenarts dat onze hond een allergie heeft voor rund en kip zijn we overstapt op Kivo versvoer eend, konijn i.c.m. brok van Brit care Venison en dit gaat tot zover prima. Het advies van Moniek is oprecht en deskundig.

Enorm fijne winkel met kwaliteitsproducten

Fijn winkelen, overzichtelijk. Gezonde kwaliteitsproducten, snelle levering en goede communicatie.

Betrokken, veel kennis, vriendelijk, behulpzaam

Betrokken, veel kennis, vriendelijk, behulpzaam. Echt een aanrader, onze Labrador is super blij met de overstap naar gezonde verantwoorde voeding.

Geweldige service en snel geleverd!

Had eerst gemaild voor advies over vers vlees voor m'n honden. Snel en goed antwoord gehad. Daarna vlees besteld en opgehaald. Super goed geholpen. Hier blijven we zeker bestellen

Helemaal goed!!!

Elke x is het een feestje zowel voor ons als baasjes als voor de honden!!

Goede producten zijn belangrijk voor mijn hond van bijna 13 jaar.

Op aanbeveling van mijn dochter heb ik contact gemaakt. Bennie eet zijn brokken met plezier op

Goede adviezen, vriendelijk

Goede adviezen, vriendelijk

Voor herhaling vatbaar

Fijn de persoonlijke benadering van Monique Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Hele goed service

Prima service en iemand die verstand van zaken heeft

Altijd erg tevreden met de adviezen, service en producten!!

Zeer goed geholpen

Werd prima geholpen

Goed en fijn geholpen

Goed en heel fijn geholpen

Top service en kwaliteit!

Iedere bestelling zijn wij weer tevreden over de bestelde producten!

Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam

Moniek is erg vriendelijk en weet veel over het voer te vertellen met een goede uitleg.

snelle erg adequate en vriendelijke reactie

Wegens vakantie blijkt pas enigszins verlate levering mogelijk. Duidelijk en erg vriendelijk antwoord op de bestelling.

Goed voor de, goede kost

Ik koop hier altijd vlees voor mijn hond en dat bevalt me uitstekend

Prima geregeld bij Moniek

Goede service, als er iets niet goed is met een bestelling wordt dat keurig opgelost

Bestelling altijd op tijd goed verzorgd en Monique contacteer je wanneer product niet voorradig is.

Altijd perfect

Zeer goeie vis snacks en ze vind erg lekker de vis snacks zeer goeiiekwaliteit

Ze vind het goeie snacks eeg smaakvol en een goeie geur je ziet dat t erg vers is zo uit de zee ik bestel regelmatig want ze vind het geweldig deze vis snacks

Top service en advies!

Heel persoonlijk en advies voor je huisdier. Super vriendelijk en gastvrij. Producten zijn van zeer goede kwaliteit, zo fijn alle natuurlijke producten voor onze honden op 1 adres, ik wil nooit meer ergens mijn dierenvoer halen en Monique is gewoon een topper!

Zuideindsestraat 56 56

4921 XN Made