Altijd blij met Monique!

Alleen maar goede ervaringen bij Monique. Als ik een vraag heb en ook met alle bestellingen. Dank je!

Super goed

Goede voeding en advies

Heel tevreden

Ons hondje dat uit Bulgarije kwam en aan de dunne kant was doet het super op dit voer. Kwam er in no time van bij! Het hondje dat wij al hadden stapte probleemloos over van wat ik eerst had op de healthy dog regular. Ook zij doet het er goed op

Aardig met goed advies

Fijne plek om het eten voor onze hond te halen. Als je vragen hebt, krijg je altijd een goed advies.

Prima geregeld altijd ! En altijd behulpzaam.

Erg tevreden

Altijd erg tevreden Monique helpt en denkt goed mee Kan altijd terecht met vragen en ze geeft duidelijk en goed advies

Ontzettend aardig en meedenkend

Geweldig geholpen met de juiste keuze van eten

Uitstekende service en ervaring!

Uitstekende service en ervaring!

Goede service!

Goede service!

Primas

Lekker vlot

Topservice

Het rauwe vlees voor mijn katten haal ik graag bij Natuurlijk voor je dier, altijd een goede en snelle service en advies op maat. Zo kreeg ik de tip voor mijn jonge kater om gedroogde kippennekjes te geven omdat hij graag kauwt. Het is een hit kan ik je zeggen !

Goede en nette service

Uitstekende service, communicatie 100%.

Hartstikke goed, vriendelijk en geïnteresseerd

Verder niets aan toe te voegen

Super goed geholpen

Goed en duidelijk geholpen.

Behulpzaam, meedenkend en natuurlijk vriendelijk

Super blij met Monique denkt met je mee. Altijd goed advies erg behulpzaam en natuurlijk vriendelijk. Mvg, Hanoemanclan

Alles volgens afspraak van digitale bestelling

Bestelling stond klaar, werd naar de auto gebracht en kon makkelijk per pin betalen. Vriendelijke vrouw. Heb geen enkele aanmerking.

Altijd prima in orde

Duidelijke site, alles overzichtelijk en staat op tijd klaar

Super service!

Monique verleent goede service en advies aan haar klanten over een fijn assortiment.

Fantastische service

Snelle service, goed product! Ons afhaalpunt Monique de Vries is altijd bereikbaar, communiceert goed en bereid tot extra advies wanneer nodig. Heel fijn!

Super veel kennis over natuurlijke voeding!

Moniek heeft veel kennis over voeding en honden in het algemeen. Altijd fijn geholpen en zeer flexibel. Top winkel!

Ontzettend goede adviezen, en onze hond is dol op het verse vlees en dol op Monique!

Kane doet het fantastisch op het verse vlees van Kivo. Ook geeft Monique altijd advies op maat, maar net waar wij of Kane iets meer hulp/ aandacht bij nodig hebben.

Super goede service van Monique!

Wij zijn zeer tevreden over ‘natuurlijk voor je dier’! Wij bestellen er al jaren met succes. Vooral het afhalen in Made is prettig. Het gaat snel, eerlijk en goed te combineren met werktijden.

Perfecte advies en service

Word altijd uitstekend geholpen

Goede adviezen en een uitstekende service!

Als je ergens tegenaan loopt kan je Monique altijd om advies vragen en de service is uitstekend. Als er iets niet voorradig is hoor je dat en stuurt ze dit eventueel na. Ik ben erg blij met Natuurlijk voor je dier.

Zuideindsestraat 56 56

4921 XN Made