Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke antwoorden tijdens het online bestellen en het attente personeel. De persoonlijke aandacht en behulpzaamheid komen terug in meerdere bestellingen. De leveringen verliepen soepel en de sieraden werden met zorg verzonden. Over het geheel genomen is de ervaring betrouwbaar en bevredigend.
Ik heb een bestelling geplaatst van een ring gevuld met haar. Daarbij heb ik de vraag gesteld of dit mogelijk was. Het antwoord daarop was "ja". Vervolgens krijg ik een ondeugdelijk product opgestuurd, er zaten allemaal deuken en bobbels in de hars. Dat heb ik kenbaar gemaakt en verzocht om samen tot een passende oplossing te komen. Hiertoe was zij niet bereid. Daarnaast schoof ze de verantwoordelijkheid op mij af door te beweren dat ik had moeten weten dat een ring niet met haar gevuld kan worden met een gladde en nette afwerking van de hars. Voor de duidelijkheid, dit is door haar niet aangegeven op mijn vraag of het mogelijk was. Mijn verwachting van een netjes afgewerkte ring was volstrekt redelijk, MCM heeft een ondeugdelijk product geleverd. Hier heb ik ook nog juridisch advies over ingewonnen en dat bevestigd mijn verhaal. Helaas is mevrouw niet aangesloten bij een geschillencommissie en dan sta je machteloos. De kosten van een advocaat staan niet in verhouding tot de kosten van de ring. Mevrouw komt er dus mee weg. Ik heb contact gehad met een andere aanbieder en het verhaal verteld. Deze heeft aangegeven dit wel te kunnen. Het resultaat is een ontzettend mooie ring die ik met veel plezier draag. Daarnaast heeft deze andere aanbieder de ring gemaakt door MCM kosteloos netjes en mooi afgewerkt. Er is geen deuk, bobbel of oneffenheid in de hars te bekennen. Het kan dus wel (!). MCM kan het niet. En daar had zij eerlijk over moeten zijn en achteraf haar verantwoordelijkheid in moeten nemen ipv deze af te schuiven op de ander. De ring gemaakt door de andere aanbieder is veel mooier gemaakt, daarnaast is bij een herdenkingssieraad belangrijk hoe je je er bij voelt, de ring van MCM wordt dus niet gedragen. Er zullen vast sieraden (relatief) goed gemaakt worden door MCM. Maar wanneer er iets niet goed gaat wordt duidelijk dat het MCM aan ieder vorm van integriteit ontbreekt. Ik zou echt drie keer nadenken voordat je hier iets besteld.
Beveelt niet aan
25 June 2026
Gabi
Den Haag
Wij herkennen ons totaal niet in deze weergave van de feiten. Het is spijtig dat u op deze manier feiten verteld die niet op waarheid berusten.
Wij hebben aan de wens voldaan de ring rijk te vullen met hondenhaar. De haren van de hond hadden structuur zodat er in een hars ook een natuurlijke structuur komt.
Dat uw verwachtingspatroon anders was dat zou kunnen. Wij hebben wel degelijk gezocht naar oplossingen. De door ons voorgestelde oplossingen heeft u destijds zelf resoluut afgewezen.
Wij staan altijd achter de kwaliteit van ons werk en communiceren hier transparant over. Dat u achteraf de feiten verdraait omdat u uw zin niet kreeg, vinden wij een erg onfaire gang van zaken. Wij laten onze integriteit en vakmanschap, waar wij dagelijks met veel respect aan werken, hier dan ook niet door in twijfel trekken.
Heel spijtig dat je het voor sommige mensen nooit goed kunt doen...
Ik heb online een asring besteld. Vooraf, en tijdens bestelling had ik wat vragen. Daar kreeg ik keurig netjes antwoord op. Dat gaf mij wel vertrouwen in het online bestellen. Ring is goed bezorgd en prachtig!
12 February 2026
VAT
Etten-Leur
Mooie urn maar de afdichting van de urn is niet helemaal goed. Na het lijmen bleek de as nog uit de urn te sijpelen. Dit op een andere manier opgelost. Daarnaast was de service heel goed rondom de aankoop van de urn.
19 December 2025
Evelien
Koudekerk
Vlak voor haar vakantie heeft ze alles voor elkaar gekregen om ons toch een mooi assierraad te verzorgen. Onze dank is super dat ze dit op zo een korte termijn zo mooi heeft kunnen maken. Heel veel dank ook van hope xx
24 July 2025
Olinde
Almere
Wat een geweldige service biedt dit bedrijf! Zeer behulpzaam en meedenkend. Wij zijn blij met onze prachtige armbanden. Bedankt, Marina!
18 July 2025
Deborah
Koog aan de zaan
Voor de 3e keer een sieraad besteld bij MCM omdat Marina je ondanks dat je haar website bestelt persoonlijke aandacht en tips geeft. Mooie sieraden die met grootste zorg zijn ge maakt en verstuurd.
18 July 2025
Jim
Prinsenbeek
Armband met kralen gekocht en as. Verloop was soepel. Mooie armband, kleur groen is niet te fel. Heel erg bedankt!
22 June 2025
Anouk
bergen op zoom
Dan voor de mooie as armband, prima advies en meedenken. Zo blij mee!
15 June 2025
Johan
Nieuwerbrug
Vind dat jullie een geweldige service hebben, kreeg zelfs op zondag antwoord op een gemailde vraag. Bestelling snel geregeld met een persoonlijk berichtje erbij. Bestelde product ook super !!
13 March 2025
Perry
Tiel
Het is een sociaal bedrijf. Als iets niet klopt bellen ze gelijk. En lossen het. Voorbeeld had een ketting besteld die niet leverbaar meer was contact gehad kon me geld terug krijgen maar had zelf nog een andere mooie ketting gezien die door gestuurd contact gehad en weer contact gehad toen me oude bestelling toch aan kwam in hun bedrijf en zo toch me eerst besluit van me ketting kunnen krijgen. Echt me complimenten
10 November 2024
Judith
Hardenberg
De website is mooi, persoonlijk en overzichtelijk. Het sieraad is netjes en veilig ingepakt.
22 August 2024
Chantal
Bergen op Zoom
Ze zijn goed bereikbaar via Whatsapp en geven goede en duidelijke info. Producten komen snel en correct aan. Maar ook zij zijn afhankelijk van Post NL en die werkt niet altijd mee. Retour envelop eerste keer niet ontvangen maar via de whatsapp is er een tweede keer aangevraagd door mij en die kwam snel. Na retour sturen kwam het sieraad netjes in een doosje aan
21 August 2024
Walter
Tilburg
Vanaf begin tot eind goed geholpen. Ze denkt heel erg met je mee en neemt je ook mee door het proces. Ben heel erg dankbaar.
21 August 2024
Belle
Almere
Wat een geweldige lieve vrouw. Mijn dochter en ik zijn zo blij met onze asringen. Zo mooi gemaakt en ze gaat er zo respectvol mee om. Denkt mee en zo een goede service. Raad haar bij iedereen aan wat een mooi mens.
22 March 2023
Sandra
Almere
Snelle en nette service. Erg tevreden over de armband. Heel waardevol. Dank hiervoor!
19 February 2023
Rosanna
Almere
mcmgedenksieraden heeft van het as van mijn geliefde hond een asring gemaakt, en het is erg mooi geworden, ik ben er erg blij mee...
16 February 2023
conny
Nieuwe-tonge
Top service. Weten goed dat het hier om gevoelige dingen gaat. Denken goed mee. Ik had zelf verkeerd gemeten maar ze hebben het kosteloos veranderd!
16 February 2023
cathy schulein
vinkeveen
De titel zegt het al. Ik ben helemaal tevreden over de service van Marina. Ze heeft een mooi afgewerkt gedenksieraad gemaakt. Het voldoet helemaal naar mijn wensen!
15 February 2023
Frances
Almere
We hebben 3 asringen besteld. Nadat we de as geleverd hadden en deze ontvangen was door Mcm, zijn de ringen gelijk in productie genomen en de volgende dag hadden we de ringen thuis. De ringen zijn erg mooi en het overige as krijg je terug in de hars. Daarnaast is er fijn persoonlijk contact! Heel erg blij met de ringen.
15 February 2023
Samanta Visser
Franeker
Hele goede snelle service. Armband was te klein. Zelf niet goed opgemeten. Belde gelijk terug om af te spreken hoe dit opgelost wordt. Ze begrijpt dat het hier om gevoelige situaties gaat met de gedenksieraden. Heb ook een ring bij hun besteld voor as ook super tevreden over.
8 December 2022
Cathy
Vinkeveen
Nette snelle service, degelijk en mooi sieraad
30 November 2022
Arno Botschuijver
ZEIST
Ik was onzeker over welke kleur sierraad ik moest kiezen maar ik ben hier goed in geadviseerd. Vriendelijke service, ik vond het fijn dat ik de mogelijkheid had om het as langs te brengen. Ik ben erg blij met mijn sierraad.
29 November 2022
Kim
Almere
Vele malen kreeg ik mijn bestelde armband te groot of te klein binnen via andere sites. Via hier super contact gehad en behandeld. Super blij met de snelle levering.
2 July 2022
Danielle
Eck en wiel
Een product van mooie kwaliteit met toebehoren om hem te kunnen vullen. Ook zeer klantvriendelijke mensen.
29 June 2022
Fam.
Meppel
Prima service en mooie armband
28 June 2022
Linda