Goede levering

Voor het eerst schoenen besteld en deze zijn snel geleverd.zitten lekker en ga binnenkort nog weer iets bestelden .

Heb mijn laarzen gekregen en zijn heel mooi

Zal nog bij jullie bestellen

Altijd mooie betaalbare schoenen

Redelijk goed

Mijn ervaring hiermee is redelijk goed hoor alleen iets wat beschadiging aan de schoenen

Mooie schoenen en tassen leuke prijzen. Heel tevreden met mijn aankoop

Slecht

De retourkosten mag jezelf betalen. Bij sommige bedrijven krijg je een retourlabel erbij. Je hoeft dus niets te betalen

Goed!!

Prima kwaliteit

Geweldige schoenen voor een betaalbare prijsijs

Heb al eental keren wat gekocht. Tot nu toe nog steeds tevreden. Ook als je wilt ruilen krijg je vlot weer nieuwe geleverd.

Goede en super snelle levering, mooie prijs mooie sneakers

Mooie snaekers voor een mooie prijs en super snelle levering

Heel goed je besteld er wat en de dag nadien is het geleverd en de verwachtingen van je product is gelijk ze tonen op het filmke... Heb er een paar laarzen besteld en zitten als gegoten... Ga er zeker nog bestellen en de producten zijn niet duur... Dikke pluim

Super goed

Had eerst schoenen voor me kleinzoon besteld en die werden netjes bezorgd en zijn goed . Nu laarzen voor me zelf en me dochter besteld de volgende dag had ik ze binnen netjes verpakt ook in de doos netjes verpakt dat ze niet konden beschadigen. Wij zijn super blij er mee . En de prijs is leuk om schoenen te kopen .

Vandaag besteld morgen in huis. Wordt goed op de hoogte gehouden per mail

Top!!

Snelle levering, helemaal blij met mijn bestelling. Precies zoals op de foto's en maten kloppen.

Prima schoenen voor goede prijs

Er was een snelle levering met schoenen die er super netjes uitzien en goed verpakt. Ik had 3 paar besteld. Van 1 paar waren ze te klein dus teruggestuurd en aangegeven dat ik ze wilde ruilen voor 1 maat groter. Ook dit verloopt vlekkeloos. Aanrader om te kopen!

Mooie laarsjes, goede prijs.

Betrouwbaar

Daadwerkelijk goedkope schoenen. Dat merk je ook wel een beetje aan de kwaliteit. De neus van de schoen lag er bij mij zoontje binnen een dag vanaf. Maar wel na wild spelen. Als je er op een normale manier mee omgaat, gaan ze gelukkig veel langer mee. De levering is altijd snel en correct. Soms gaat er iets mis (waar gehakt wordt vallen spaanders) maar dat wordt dan snel weer opgelost.

Netjes alles ander dag in huis

Alleen kwam er niet in teruggestuurd Snelle service en geld terug aanrader

Heel goed verpakt ,snelle levering maat perfect en mooie laarsjes

Hele mooie prijs voor leuke laarzen en pantoffels deze keer.

Goede service en snel geleverd

Zool kwaliteit

M'n zoontje vind de schoenen fijn. Dus JA voor kids zou ik het aanbevelen Maar ik zelf merk dat de schoen maar weinig comfort bied na een lange tijd er op te wandelen. Dus voor mezelf zal ik niet weer schoenen hier bestellen, dan geef ik liever wat meer uit, zodat ik ook een gehele dag erover zou kunnen staan of wandelen.

Top schoenen

Mooie schoenen en slippers Snel geleverd.

Super service

Zelfs bestelling na 15u geplaatst en dag later geleverd ....zeer tevreden , kwaliteit zeker de prijs waard , air sneakers

Super!!!!

Snelle service goeie schoenen en zeker niet duur.

Snelle service voor mooie en goedkope schoenen

Taminiausingel 15

6662MD Elst