Fantastisch!

Elke keer weer dolblij met mijn aankoop!! Heb inmiddels al 6x paar laarzen gekocht...en ze zijn stuk voor stuk geweldig en zitten zalig!! Krijg ook veel complimenten! en ik raad het iedereen aan!!.. de Service is TOP!! Netjes verpakt en idd goedkoop!! Staat niet in verhouding met mooie kwaliteit!! Ik koop nooit meer ergens anders schoenen...ik ben groot Fan!! Bedankt!!

Top schoenen

Top schoenen

Gave Cowboylaarzen !

Gave cowboylaarzen en super prijzen!

Prima ervaring , mooie, fijne schoen snel en volgens afspraak geleverd.

Prima ervaring.

Hemels

Ik heb veel last van bekken en rug pijn Door mijn auto ongeluk maar Met deze schoenen loop ik op wolkjes geen pijn meer en kan langer wandelen prachtige kleuren ook mooie afwerkingen zeker een aanrader ik koop enkel mijn schoenen hier nog

Ik ben blij

Ik heb een paar schoenen gekocht voor mijn dochter en voor mezelf; ze lijken op elkaar en zijn prachtig.

Schoenen zoals verwacht

De schoenen zijn zoals verwacht. Stevig, prima materiaal en lopen prettig.

Blij mee

Super mooi crossbody tasje Matti besteld, 1 dags levering, het tasje isprecies zoals verwacht.

Fijne schoenen voor een redelijke prijs en super snel bezirgt

Geweldig bedrijf

Snelle levering, goede service.

Snelle levering....en het ruilen gaat probleemloos...top

Snelle levering en zeer behulpzaam

Volgende dag in huis en schoenen lopen geweldig. Al vaker besteld en het valt nooit tegen

Snelle bezorging

De bestelde schoenen zijn de volgende dag al bezorgd. Tot nu toe bevallen de schoenen goed, maar heb ze pas een week. Hierdoor kan ik nog niet goed bepalen of de kwaliteit ook oké is. Maat is goed.

Zitten altijd goed

Als ik schoenen bij jullie bestel zit het goed en loopt fijn, uitneembare zolen, kwa maat zit ik soms net tussen de 40 en 41, jammer genoeg geen 40,5 dat is het enige min puntje Voor de rest top.

Altijd goed

Ik heb al diverse laarzen besteld. Ze zijn altijd goed maat is goed en de levering is zeer snel. Prima bedrijf die doen wat ze beloven .

Goede kwaliteit en een hele snelle verzending

Goede producten

Mega mooie gympen

Super blij mee snellen levering zitten heerlijk En ook niet duur ik bestel ze de volgende keer weer hier

perfect

perfecte kleur en maat. zijn voor mij schoenen om mee te werken.

Mooie schoenen

Mooie schoenen, leuke prijs

Snel geleverd ,zo koop je schoenen voor elke outfit ,betaalbaar

Prachtige laarzen besteld!

In het najaar prachtige laarzen besteld, van prima kwaliteit. Nu weer 2 paar geweldige laarzen besteld. 1 retour gestuurd om te ruilen met een andere maat. Alles ging vloeiend! Het contact via de app was ook goed. Kortom, ik zal hier vaker blijven bestellen!

Mooie schoenen

Mooie schoenen en snel geleverd

Super snelle levering Me vriend en ik zijn beide zo blij met de sportschoenen

De bestelling werd snel geleverd en de schoenen zijn van uitstekende kwaliteit

Alsof ik op wolken loop

Heb mocassins gekocht waar de stof zo zacht van is. Ze sluiten heel goed rond de voeten. Zal graag nog een kleur bestellen. Jammer dat ze nu niet op voorraad zijn.

Taminiausingel 15

6662MD Elst