Laden reviews...
978 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen snelle levering en prijs-kwaliteit. Het assortiment is uitgebreid en het aankoopproces verloopt vlot. Verschillende reviews melden gemakkelijke retouren en behulpzame klantenservice. Over het geheel genomen is de tevredenheid hoog.
Zier snel in huis goed in gepakt mooi Sneakers maten kloppen ga er zeker vaker een bestelling doen
Paulinda
Rotterdam
Leuke deals voor iedere beurs,en fijne schoenen om te dragen
Desiree Van De Ven
Sint-Oedenrode
Een van de weinigen die duidelijk is in retour informatie, snelle beantwoording via mail of klantenservice, vriendelijk en track & trace duidelijk.
Karin
Alkmaar
Laarzen zien er kwalitatief goed uit is nu mijn 3e paar allemaal blijven ze goed. Zitten lekker en snel verzonden.
Mirian
Kaatsheuvel
Altijd goede kwaliteit, mooie prijzen. Goede service. In één woord ga zo door koop mijn schoenen alleen nog bij jullie.
Lammie
Oranje
bestelling netjes aangekomen en snel. Prijs/kwaliteit is in orde
Betty
Retie
Goedkoop maar toch goede kwaliteit en fijn voetbed en super snel geleverd!
HE Boersema
Coevorden
Koop zo'n 10 paar air speakers per jaar Vind ze goed en zitten goed om de voeten Zeker eeen aanrader
Stefan van den berg
Utrecht
Super leuke betaalbare schoenen zitten altijd gelijk lekker zeer tevreden
Lien
Rotterdam
Mooie tas, snelle levering, ik zou de volgende keer hier nog wel eens bestellen.
Tilly Hermsen
Beuningen Gld
Fijne schoenen loopt lekker ziet er goed en sportief uit
bianca melkert
Deventer
Gemakkelijke bestelsite , snelle en correcte levering , mooie schoenen / laarzen van goede kwaliteit . Ben zeer tevreden ! Minpuntje : jammer dat je verzendkosten moet betalen en pas kan genieten van gratis verzending als je voor een hoger bedrag schoenen / laarzen aankoopt .
Linda
Maaseik
Leuke aanbieding meteen 3 paar schoenen gekocht en 2 dagen later al in huis. Ze zien er geweldig uit en lopen super.
Monique
Sittard
Bestellen en snelle levering top
Angelique Burgemeester
Zwijndrecht
Deze keer ben ik echt niet tevreden op mijn bestelling van de instappersjes . Want ze geven een kraakent geluid bij elke stap die je zet
Beveelt niet aan
Teuni
Laren gld
Super leuke laarsjes binnen gekregen. Snelle bezorging en goede pasvorm blij mee
Esther
Harderwijk
Snel geleverd Mooie schoenen goede kwaliteit
Kim Den ouden
SINT MAARTEN
Door m’n hoge wreef paste ik niet in t laarsje, totaal geen probleem om retour te sturen! Top geregeld!!!
Mary
Rosmalen
Site tegen gekomen op de socials, besteld en snelle levering. Alles netjes verpakt.
Tamara
Wilhelminaoord
De bestelling werd heel snel geleverd en de kwaliteit en pasvorm is supergoed! Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan.
Henny de Gier
Schalkwijk
Heel blij weer met mijn gympen. Ze lopen heerlijk
Roelie
Leeuwarden
Duidelijke overzichtelijke site met goede schoen voor super prijzen en een hele snelle correcte levering!
Muriel
Buren
Diana
IJsselstein
Laarzen en sneakers gekocht.Goeie pasvorm. Mooi ,zoals op de foto's.
Willeke
Barchem