Goedkoop

Zoals de naam het al zegt, het zijn goedkope schoenen en gympen, maar wat je ook voor dat geld. Ze zijn wel erg leuk en zitten lekker en je kan er weer mee shinen voor een bepaalde periode. Ik zou zo weer een paar bestellen.

Very good

I really love my new leather boots. And fast delivery. Two thumbs up!

Mooie laarzen, snelle levering.

Uitmuntend

Trendy prijs kwaliteit en een geweldige service

Fijne winkel met een super klantenservice

Moiie trendy schoenen met een goede kwaliteit En een geweldige klanrenservice die goed bereikbaar is

Geweldig!

Vandaag besteld en de volgende dag al geleverd, super service! En dat nog wel net na de feestdagen. Kortom zeker aan te raden. Ook al vanwege hun assortiment, en de prijzen. Ik weet er altijd wel een leuk paar schoenen uit te halen voor een leuk prijsje!!!

Goede services

2x paar laarzen besteld Snel bezorgd En 1x paar geretourneerd en het geld stond ook weer snel op de rekening Ik ga daar zeker weer bestellen

Mooie schoenen lopen lekker

Mooie schoenen lopen lekker

Grandioos

Fijne schoenen tegen betaalbare prijzen

Snel

Super snelle levering en klantenservice is erg behulpzaam en reageert snel

Goede mooie schoenen voor een erg leuk bedrag

Goede mooie schoenen voor een erg leuk bedrag en zeer veel keuzes

Super blij met hun

Leuke mooie schoenen laarzen uggs van goede kwaliteit voor een leuke prijst, Snelle service, snelle bezorging

Top tas, snel geleverd!

Rood bordeaux print tas, helemaal leuk! Erg blij mee!

Mooie kwaliteit

Al meerdere malen laarzen besteld en steeds weer zijn ze geweldig. Mooie pasvorm en een groot assortiment voor ieder wat wils. En de prijzen zijn top!

Snelle levering en een hele goede aanbieding heel.goedkoop.

Super goed bedrijf

Leuk laarsje

Leuk en mooi laarsje, snel geleverd

Top schoenen

Leuke en mooie schoenen voor een top prijs

Mooie laarsjes voor weinig

blij mee

mooie laarzen, goede pasvorm. snelle levering

Prima schoenen en prijs verhouding

Snelle levering en mooie schoenen voor de prijs

Leuke, goeie schoenen voor een leuke prijs

Hele snelle leveringen

Zéker goedkope schoenen en laarzen van aardige kwaliteit.

Heel leuk

Voor heel weinig geld en heel snel in huis

Op tijd binnen

Ik had besteld en dag erna waren ze er al toppoe

In 2 woorden " super tevreden ! "

Bestelling gemakkelijk te plaatsen . Correcte communicatie qua leveringstermijn. Verpakking voor een schadevrije levering van de schoenen uitstekend . Schoenen perfect op maat , net zoals ze omschreven zijn en goede kwaliteit . Besluit ik ben heel tevreden over het totaal concept !

Taminiausingel 15

6662MD Elst