Stelt nooit teleur.

Mooie collectie met aantrekkelijke prijzen en een snelle verzending. Meer heb je niet nodig.

Fijne schoenen

Snelle levering. En ze zitten heerlijk

Zeer leuke een mooie schoenen

Altijd top

Deze keer geen schoenen besteld maar drie leuke tassen. Zien er super mooi uit. Erg blij mee.

Goed geholpen

Had laarsjes gekocht en na 3x dragen ging de zool scheuren dus mailtje gestuurd met foto’s en kreeg de volgende dag een nieuw paar laarzen

Tevreden

Goedkoop leuke schoenen gevonden en snelle levering

Snelle levering.bestelling klopt altijd

Altijd snel bezorgd

Leuke spulletjes, snel bezorgd

Snelle levering; leuke laarsjes en keurig verpakt!

Zie boven

Snelle service en vriendelijk

Snelle levering en zeer toegankelijk lieve mensen

super

Heb paar weken moeten wachten elke keer uitverkocht, maar met emailadres invullen kreeg ik bericht dat ze er waren na een paar keer weer weg .reactie gehad en geholpen goede service . toch gelukt. Heel blij

Slecht

Kreeg mijn tasje en nog de eerste dag was de rits al kapot. Mail gestuurd en wat krijg je terug als antwoord ja dat hoort zo krijgen we ze aangeleverd. Nou echt niet hij sluit gewoon niet goed

Top winkel

Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld altijd een goede serves en leuke schoenen en laarzen zitten prima super blij mee☺️

Super service

Snelle levering. Prachtige tas van the tote bag !

Super!!

Matig

Kreeg kapotte doos binnen niet leuk als cadeau te geven voor 5 december. Mail gestuurd worden niks mee gedaan.

Prima !

Altijd leuke en ruime keuze voor een mooi prijsje, zeer snelle levering !

Leuke laarzen

Leuke laarzen oor weinig geld

De schoenen zijn nu al kapot naar een maand

De kwaliteit is niet goed schoenen nu al kapot naar een maand

Nog niks ontvangen

Helaas na meer als een week nog niks ontvangen. Post nl heeft niks afgeleverd en ze nemen pas actie als het onderzoek is afgerond bij post nl. Erg jammer dat de klant hier de dupe van wordt

Zitten goed, de maat klopt en zien er mooi uit. Gewoon doen.

Alles is top

Top is het . Echt alles.

Zeer tevreden snelle levering precies wat ik verwachte van de schoen.

Mooie fijne schoenen.

Fijne schoenen, laarzen al heel wat besteld. Goede pasvorm voor weinig geld. Worden ook netjes verpakt.

Kwaliteit en tevredenheid super

Ik ben ontzettend blij met mijn laarsjes. Een goede kwaliteit en dat voordat geld. Ben ontzettend tevreden. De service en alles verliep keurig. Echt de moeite waard om hier schoenen/ laarzen te kopen.

Taminiausingel 15

6662MD Elst