De sport shoenen is movie rn heel goed

Mijn ervaring was ontzettend goed. En heel goed geholpen.

Snelle levering en service geweldig!

Zoals hierboven aangegeven.

Makkelijk te bestellen en b snelle levering. Product ontvangen zoals beschreven in de webshop.

Topppp

Zeer snelle levering, fijne schoenen zitten lekker. En vooral goedkoop. Hoop dat ze meer kleuren en maten in de air sneakers krijgen

Ik ben blij met m'n air sneakers

Zijn heel mooi de air sneakers top

Mooie schoenen,zit en loopt lekker

Nvt

Ik had maandag mooie sneakers uit gezocht plus de goede maat en Donderdag al in huis .. En dat voor de eerste keer .. Het zijn mooie stevige schoenen ,helemaal blij mee ..

Heel fijn

Mooie laarzen goede bezorging mooie prijzen kortom ben zeer tevreden

De schoenen zijn.meer dan oke en stappen zeer goed zeer tevreden

Goed product

Ze lopen fantastische

Mooie laarzen voor deze prijs!

Snelle levering en schoenen zoals op de foto

Snel geleverd en super leuke tas (Mattie) en mooie Gympen precies op maat

Mooie fijne schoenen netjes en snel geleverd top!

Bestel altijd bij jullie top bedrijf

Leuke, goeie schoenen voor een leuke prijs

Zeer positief

Prima sevice!

Tasje besteld, wilde toch een andere kleur dan ik besteld had. Geen probleem zonder problemen bestelling toch kunnen wijzigen

Leuke schoenen

Ik vind ze super leuke sneakers en goed mijn steunzolen kunnen makelijk erin gelegd worden,,alleen zijn de zijkanten ietjes minder stevig voor de steun. Maar verder super

Goede service snelle bezorging

Snelle service leuke schoenen goede kwaliteit naar prijs

Op vrijdag besteld en de volgende dag al binnen. Schoenen lopen heerlijk, eindelijk geen last meer van mijn knieeen

Lekker zittende schoenen

Had vrijdag besteld en zaterdag in huis. Kwaliteit schoenen voor een goede prijs.

Geweldige schoenen lopen super lekker en bezorging echt top vandaag bestelt morgen in huis gewoon super zeer tevreden

Altijd leuk en goed opmaat

Altijd snel geleverd voor mij altijd perfect op maat.leuke prijsjes. Dus ik ben weer een blij ei.

Taminiausingel 15

6662MD Elst