Super!!!!

Snelle service goeie schoenen en zeker niet duur.

Snelle service voor mooie en goedkope schoenen

Super snelle levering

Super snelle levering, en netjes verpakt. Toppie, ga zo door!!

Maten kloppen en vooral snelle levering

Snel leuke prijzen en kwaliteit

Geweldige schoenen voor een leuk prijsje

Snelle levering. . Kwaliteit prijs verhouding is prima

Fantastische schoenen

2 paar laarzen besteld. Super snel bezorgd. Mooie kwaliteit!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Prima kwaliteit, leuke prijzen en super snel geleverd

zeer snelle levering en goed product

Hele leuke enkel laarsjes ben er heel tevreden over

Ik heb alleen maar 1 woord hiervoor, geweldig super snelle levering en goede prijs, ik ben super enthusiast over hoedkope schoenen.nl

Geweldige schoenen

Precies als op het plaatje en echt goedkoop

Snelle levering en zeer mooie laarzen!

Mooie schoenen voor een mooie prijs.

Ik had de schoenen de volgende dag al in huis,super

1# - perfecte schoenen , heel lekker zitten ze alle 5 paar, de wereld rond 1#

1# schoenen, echt waar!!!!!!! Als je net als ik niet geeft om te strakken schoenen van nike voor 180 euro. Koop deze air schoenen en wees kritisch. Ik weet niet hoe ze het doen, maar dat nike embleempje kan mij gestolen worden. Deze zitten zo goed! Eindelijk na 10 jaar geen blaren en pijne tenen meer. En dan kijk je naar het materiaal, goede kwaliteit, echt eerste klasse. Zool stevig rubber/kunstofachtig, inleg goed zacht, dik, stevig. Om honderden kilometers op te lopen. Deze schoenen gaan langer mee dan nike. Hoe kan dat? Niet normaal! :) :) :) :) :) Thanks!!! MønsterMickëy 1# shoes! Thanks!

Snelle levering. Passen perfect op maat.

Had niet verwacht dat mijn laarzen al zo snel binnen waren. En ze lopen heel fijn.

Goede kwaliteit en service

Had de verkeerde maat toegestuurd gekregen. Deze aan iemand anders geschonken en met uitleg nieuwe besteld. Verzendkosten vergoed gekregen. Snelle briendelijke reactie en alles snel geregeld.

Goede service en kwaliteit

Super laars. Snelle levering en prima op maat

Om hebberig van te worden

Altijd de trend vooruit, prijs kwaliteit geweldig en supersnel in huis

Niet zo

1 van de laarzen was veel ruimer dan de andere laars helaas

Super schoenen snelle levering

Super leuke schoenen ...betaalbaar ...snel in huis ... vallen goed qua maat ...en kids weer super blij met hun nieuwe schoenen bestellen zeker hier nog een keer

top

Ik heb 2 paar schoenen gekocht groene en bruin . ik heb de groene aan gehad nou hij loopt en zit top hij is echt mooi. de bruine heb ik nog niet aan gehad maar deze is ook erg gaaf. ik kan ze beide aanbevelen. ik heb heel veel modellen en kleuren ze zitten allemaal fijn.

Goede en snelle service

Altijd fijn om bij jullie te shoppen.

Taminiausingel 15

6662MD Elst