super service

ik werd super geholpen , ze zijn zeer klantviendelijk en doen er alles aan om je snel te bedienen. Daar ben je als klant echt koning!

Mooie prijs

Heb 2 paar laarzen besteld voor een mooie prijs ze passen perfect en zien er top uit goede kwaliteit

Valt tegen

Dit zijn van die typische Alixpres schoenen. Zien er op de site mooier uit.

Heel tevreden

Snelle nette service Mooie laarsjes

Netjes!

Besteld en geleverd. Alles netjes optijd. Top!

Snelle levering, goede service

Snelle verzending, hou ervan!!!

Geweldig snel in huis en precies als op de filmpjes, echt top

Snelle bezorging en mooie laarzen

goede service goede pasvorm

Zeer goede service

Zeer prettig en snel geholpen

Erg goed

Ik vind de levering lekker snel, En de schoenen zijn goed. Ben er blij mee.

Snel

Mooie schoenen, precies zoals ik had verwacht.

3 past schoenen besteld, snelle levering en schoenen vallen goed op maat. Erg blij mee!

Super snelle levering

Zeer mooie sneakers en goede kwaliteit. Super snel geleverd, vrijdag besteld en zaterdag al geleverd, top service.

Super!!!

Super snel geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering en ben erg blij met mijn mooie schoenen

Geweldige schoenen, laarzen en tassen. Snelle levering en precies zoals op de foto of filmpje. In 1 woord fantastisch

Niet slecht voor de prijs

Eerste x besteld ze zien er niet slecht uit moet ze nog dragen heb 7 stuks ineens besteld omdat ik dacht er gaan er terug opgestuurd worden ,maar heb ze allemaal bij gehouden. Weet nog niet of ik pijnlijke voetjes ga hebben this nog af wachten.Toch bedankt voor de hele goede service

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Mooie stoere boots

De boots zijn precies zoals op de site, zitten perfect en de ene dag bestelt en de andere dag zeer netjes binnen gekomen. Al met al….Heel blij mee Groetjes Corina

Heel goede pasvorm

Voor het eerst in 1 keer geslaagd,om een paar schoenen te vinden die goed zitten en passen

Pantoffels gekocht, goedkoop, goed op maat, snelle levering

Mega blij met mijn laarzen

Hele fijne snelle verzending, prachtige kwaliteit laarzen en hele goede vriendelijke klantenservice!

Taminiausingel 15

6662MD Elst