Was goed

Snel en goed.

Mooi!

Duidelijk en snel geleverd.

Gave laarzen en snelle levering

De schoenen die ik wilde waren nog niet online Ik was iets te snel met vragen Kreeg mail dat ze er op stonden Gelijk besteld Waren snel binnen goed ingepakt PRIMA

Zeer te vreden

Goed en snel geleverd

Geweldige service

Goede website netjes en snel opgestuurd ! In 1 woord fantastisch

Super !!!

Zeer snelle levering Netjes op de hoogte gehouden Netjes verpakt Wat je ziet krijg je

Goede kwaliteit, snelle levering.

Na een geplaatste bestelling worden de schoenen altijd snel en netjes geleverd. Fijne klantenservice die snel reageren. Schoenen zijn ook altijd van goede kwaliteit!!

Helemaal tevreden

Leuke schoenen, waren snel binnen dus ik ga zeker weer bij jullie bestellen, dankjewel

Mooie westernlaarsjes

Zocht al heel lang om grijze westerns maar kon ze niet echt vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar echt leer maar omdat ik die niet in mijn smaak zag, deze geprobeerd. Geen spijt van want ze lopen heel goed en zijn precies het model waar ik naar opzoek was en bovendien niet al te duur. Maat was ook goed.

Een echte aanrader

Bestel al vanaf ik jullie van ontdekte het begon met de La Strada’s,daarna de andere schoenen,slippers etc en nu als laatste de roze pantoffels. Deze zijn nog mooier dan de foto en ontzettend stevig met een goede anti slip zool . Jammer dat er alleen de roze variant is had grasg nog andere kleuren van deze pantoffel gewild. Zitten heerlijk warm zonder te zweten wat ik belangrijk vindt. Ik zeg een dikke 10+ en een een aanrader om eens te gaan shoppen op deze site de service is ook perfect net als de prijs/kwaliteitverhouding.

Hele snelle levering

En goede kwaliteit

Mooie schoenen, voor mooi prijsje

Prima service, mooie schoenen, goed geprijsd,

Mijn laarzen zitten top en snel bezorgd

Ik had mijn laarzen snel in huis en ze zitten top ik heb meer bij jullie besteld dus weet ik dat mijn maat altijd goed is Gr Sylvia

Niet zo positief

Veel problemen met betalen zou een Beter systeem mogen zijn . En eerste keer iets fout gegaan met de bestelling ik wacht nog op mijn teruggave .

Leuke laarsjes gekocht, snel bezorgd en niet duur.

Geweldig !

Super mooie schoenen. Lopen lekker. Voor een goede prijs.

Snel geleverd, en juiste maat. Al met al top!

Super snelle levering

Leuke items tegen een betaalbare prijs Superfijn snelle levering

Laarzen

Leuke laarzen voor een redelijke prijs kwaliteit verhouding.

Super mooie schoenen en mooie prijs

Heel veel keuze en mooie betaalbare schoenen. Elke keer weer helemaal tevreden.

Snelle levering van mijn supermooie laarzen

Super snelle service.!!!!

Super snelle service! Bestelling gedaan,geen dag later dan de bezorgdatum in huis. Super blij mee.

Duidelijke foto's snelle levering en schoenen vallen mooi op maat

Taminiausingel 15

6662MD Elst