1 van de 2 dingen binnen gehad

Ik had 2 paar schoenen besteld waarvan er 1 geleverd is zonder brief erbij waarom de ander niet geleverd werd. Vervolgens moet ik 3x een email sturen voordat er gereageerd wordt met o dat gaan we even nakijken om vervolgens na weer een paar dagen een mail te ontvangen met ja we hebben ook geen idee we crediteren dat ene paar want het is niet meer leverbaar. Als je een order moet verzenden dan zie je gelijk dat dat ene paar niet leverbaar meer is en laat je dat gelijk de klant weten lijkt mij.

Altijd goede schoenen

Goede ervaring

Snelle levering en heel blij met m’n nieuwe schoenen.

Snelle levering sloffen goeie kwaliteit

Hele snelle levering en wat ik had besteld was van goede kwaliteit .. ik ga zeker vaker bestellen!

4 paar gekocht. Mooi( heel blij mee) en de maat goed. Snelle levering.

Snelle en goede afwikkeling

Goedkope schoenen van goede kwaliteit die snel geleverd worden en lekker zitten en lekker lopen. Voor het eerst dat ik schoenen koop en waarmee ik loop dat ik geen blaren loop bij nieuwe schoenen!

Makkelijke en overzichtelijke website met voor elk wat wils aan schoenen en tassen en een snelle levering van de bestelde producten!

Fijne schoenen voor een super prijs

Al meermaals schoenen besteld hier. Snelle levering en passen altijd perfect. En de prijzen maken het helemaal leuk om hier te bestellen.

Moeizame communicatie /dure retourprocedure

Retourprocefure schandalig duur. Zeker als goedkope schoenen ook nog eens geen goed alternatief heeft. Sparren met gratis verzending omdat Peter jarig is maar het retour sturen moet jezelf betalen. Ook wanneer zij de fout erkennen....jammer maar voor mij eens en nooit meer!

Mooie laarsjes

Geweldige laarsjes gekocht voor weinig geld, super blij mee! Hele snelle levering!

Super service!! Retourneren wordt ook perfect en snel afgehandeld

Tevreden

Tevreden over de laarzen die ik besteld had

Prachtige sneakers Fijn thuis bezorgd Goede prijs

Goed!

Leuke laarsjes voor weinig geld. Snelle levering en goed verpakt

Hele goede service, snelle levering en mooie degelijke schoenen. Ik ben zeer tevreden.

Schoenen zoals verwacht goede kwaliteit en leuke modellen!

Supergoede webshop met leuke schoenen voor een betaalbare prijs

Goede service, leuke schoenen. 1 minpuntje...dat jezelf de terugstuur kosten moet betalen....maar alle schoenen vallen op de maat zoals zij het vermelden dus dan hoef je eigenlijk nooit wat terug te sturen. Ik ben groot fan!

Snelle levering, mooie schoenen!

Snelle levering, mooie schoenen voor een klein prijsje, super!

Mooie laarsjes en snelle levering!

De laarzen zien er net zo uit als op de website! Maat precies goed! En ze zitten perfect!

Geweldige schoenen, leuke prijs, snel geleverd, heel goed verpakt, kortom een heel goede webshop!!! Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering goede kwaliteit

Snel geleverd. Erg blij met de schoenen. Kwaliteit is erg goed

Zeer goede service.

Je hoeft hier niet bang te zijn als er iets mis is. Ze lossen wat er ook is, alles keurig op! Zeer tevreden.

De ene dag besteld volgende dag in huis

Perfect keurig verpakt super

Perfecte schoenen leuke site dikke pluim

Taminiausingel 15

6662MD Elst