Mooie stevige schoenen

Goed en netjes verpakt! Mooie stevige schoenen zitten goed en ziet er uit als goede kwaliteit waar ik hopelijk veel plezier mee zal hebben!

Goedkoop en leuk

Zelfs mijn steunzolen kunnen in de schoenen

goedkoop

omdat het leuke prijsjes heeft

Superrrrrrr

Prachtige laarzen en precies zoals op het plaatje. Snelle levering. In één woord geweldig.

Ik ben een geweldige fan van jullie

Snelle, nette, super professionele service. Volgens mij ben ik een groir afname. Helemaal verslaafd. Heb met mij zelf afgesproken dat ik niets meer "probeer" te bestellen tot het einde van dit jaar"!! Top spullen en aanbiedingen oei oei dat gaat heeeeeel moeilijk worden....

Goede ervaring, zal hier vaker bestellen

Mooie schoenen, perfecte afhandeling

geweldig

laarzen voor mijn dochter besteld mooie laarzen snelle levering blijf dochter !

Supersnel

Vrijdag besteld en zaterdag binnen. De boots waren naar verwachting en zaten als gegoten. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Top!!

Altijd snelle levering

Leuke laarsjes

Laarsjes zijn echt super leuk voor het geld. Echt een aanrader. Snelle service en achteraf betalen is fijn.

Zaten super strak

Veel te strak

Schoenen waren perfect. Echt hetzelfde als op de foto en valt op maat. Goed verpakt.

Een hele goede service.

Een hele goede service en schoenen passen altijd. En heb ik een vraag dan krijg ik altijd antwoord terug.

Goed en snel geleverd .

Terugstorten geld

Als ik mijn resterende geld nog terug ontvang van een paar laarsjes die er niet waren dan is het helemaal prima . De andere laarsjes zijn mooi.

Goede behandeling en snelle levering ...

Ik had laarsjes gekocht en die waren beschadigd maar er werden meteen een paar nieuwe opgestuurd dus echt super service.

Perfecte service

Ik had maat 40 besteld kreeg netjes mail dat deze was beschadig ik kon uit wat anders kiezen of mijn geld terug ik heb gekozen voor een maat kleiner en ze passen perfect ik ben er erg blij mee

geweldig

Dat het al snel bezorg is, dat had ik niet verwacht.

Stroef begin maar nu goed contact. Erg leuke schoenen gekocht daar

De korte omschrijving dekt de lading al wel. Schoenen zijn prima dus ik zal er nog wel vaker schoenen kopen

Geweldige schoenen, snelle levering en goede prijs

Super goed

Goeie website Duidelijk En leuke acties Ga zo door

geweldig

Mooie schoenen, goede kwaliteit en snelle levering

Een super webshop

Ik heb 2 paar laarsjes besteld. Ze waren heel snel binnen. De maat was precies goed. En de laarsjes waren zo onwijs leuk in werkelijkheid. Ik zeg...... Goedkopeschoenen.com ga zo door!!!!

Taminiausingel 15

6662MD Elst