Super leuke schoen voor weinig geld! En nog een zeer snelle levering!

Snelle levering prachtige laarzen

Prachtige laarzen ontvangen snelle service en goedkoop ik bestel zeker weer eens

Super en waanzinnig snel geleverd. Top

GEWELDIG

Snelle levering van prima producten

Leuke schoenen , laarsjes en sneakers voor een leuke prijs. Snelle levering en goede service

Goede schoenen zitten perfect. Heel blij

Top shop

Snelle levering, goedkoop en nooit problemen met leveringen, retouren of betalingen.

Snelle levering en schoenen passen op maat.

Geweldig!!

Zoals altijd een vlotte service, hele leuke, mooie schoenen tegen een betaalbare prijs!! Een aanrader!!

Fijne leuke schoenen voor een top prijsje!

Hele leuke schoenen, voor een hele fijne prijs. Weer snel en netjes geleverd. Ik blijf zeker bestellen omdat ik heel tevreden ben.

Te ve verzendkosten

Bestelling snel ontvangen. Alleen bij retourneren moet je hoge verzendkosten betalen. Terwijl je al verzendkosten betaalt om het pakket te ontvangen. Ik zou aanbevelen met deze kanttekening

Snel geleverd heerlijke schoenen

Netjes en vlug geleverd

Netjes en snel bezorgd mooie schoenen en passen perfect

Snelle bezorging

Koop hier veel schoenen van 1 bepaald merk en ben elke keer weer blij ermee. En regelmatig leuke aanbiedingen.

Prima producten

Retour kosten !!!!

Helemaal toppie

Zaterdag besteld 4 paar en dinsdag netjes afgeleverd

Prima schoenen

Ik bestel veel, bij Goedkoop schoenen.com. Kwaliteit en prijs zijn goed. Ook worden de schoenen snel geleverd

Maattabel klopt. Mooie, stevige kwaliteit, voor een leuk prijs. Service top.

Goeie snelle levering

Ik zou zo weer bestellen op deze site! Goeie snelle levering en regel.atig update waar het pakketje onderweg is! Mooie schoenen! Kwaliteit is prima!

Voldoet aan de verwachtingen

Schoenen zien eruit als op de foto. Snelle levering

Top zoals altijd

Vaker besteld, mijn favoriete website qua schoenen. Altijd een goede kwaliteit/prijs verhouding. Netjes en stevig geleverd. Goede service bestellingen bunnen max 72 uur in huis. Heel veel keus , meer dan in een reguliere schoenwinkel. Raad het iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen en te bestellen je krijgr zeer zeker geen spijt van de aankoop.

Super en snel

Voor herhaling vatbaar

Goed en zeker een aanrader

Super snelle levering. Goede prijs, kwaliteit verhouding

Snel en goed. Leuke laarsjes

Taminiausingel 15