Super service

Vlugge en nette levering

Goed assortiment, duidelijke omschrijving mbt bv te kiezen maat, leuke prijzen, nette en snelle bezorging.

Snelle levering, mooie schoenen voor betaalbare prijs

Ik heb goede ervaring. Ik had schoenen gekregen met de verkeerde maat in de goede schoenen doos. In goede overleg andere schoenen gekregen met juiste schoenmaat. Dus de service is echt goed!!

Op tijd geleverd en de juiste maat

Goede schoenen leuke prijs

Altijd snelle levering. Schoenen zien eruit zoals afgebeeld. Ze lopen heerlijk

Bij besteling voorradig bij levering maar 1 paar dus duur uit

Slechte ervaring, bestel hier niet weer.

Goedkoop en snel

Veel schoenen al besteld altijd tevreden . Zijn er problemen altijd wordt het opgelost

Leuke westernlaarsjes; netjes en snel geleverd

Leuke laarsjes besteld. Waar netjes en snel bezorgd

uitstekend

Fijne schoenen en een heel goede service. En het belangrijkste niet duur.

Geweldige schoenen

Hele fijne schoenen! Ik heb best moeite met schoenen te vinden waar ik lekker op loop, bij jullie heb ik ze gevonden!

Snelle levering, prima kwaliteit en niet duur

Super!!

Helemaal top,super snelle levering ook! Dit ga ik vaker doen,scheelt iig in de portemonnee !

Klantvriendelijk

Heel goede communicatie over een product wat een langere levertijd had. Goedkopeschoenen vroeg of ik mijn geld terug wou of wachten. Mijn klompjes waren het wachten waard. Topservice

tegenvaller

De schoenen vielen veel te klein uit, passen dus niet. Dus moest retour sturen en dat kost bijna net zoveel als de schoenen zelf. Waarom geen retoursticker erbij of antwoordnummer??

Super goed

Super mooie goedkoper schoenen

Snelle levering Goed product Maat klopt

Geweldig dik tevreden

Super dik tevreden Koop men schoenen slippers gympen altyd by jullie wil niet anders ga zo door

Goede kwaliteit en service

Goed en snelle levering

Leuke schoenen en tassen alleen als ze niet goed zijn moet er duidelijk bij staan alleen terug sturen schoenen doos . Dat is het enige min puntje daar door had ik geen doos meegenomen van de libelle week.

Erg mooie schoenen

Mooie schoenen, passen perfect, goede prijs Snelle levering. Uitstekende site.

Top mooie schoenen en snelle levering

Goede ervaring

2 paar schoenen 25 euro Waar kan je dat nog kopen Nou bij goedkope schoenen Fantastisch leuk Bedankt jullie denken mee

Tevreden

Mooie schoen maat valt goed

Mooie slippers

Mooie slippers die supersnel geleverd werden!

Taminiausingel 15

6662MD Elst