Service is geweldig!!!!

Ik bestelde 2 paar schoenen die helaas niet goed pasten. Ze waren afgeprijsd en daarom kon ik ze alleen omruilen. Andere schoenen dus besteld. Teruggestuurd en de dag dat de schoenen daar waren bezorgd (track & tracé) ontving ik van Klarna bericht van terugbetaling van het verschil en de morgen erna kreeg ik een bericht dat mijn nieuwe schoenen onderweg zijn. Je hebt snel sneller maar dit is supersnel!!! Dank jullie wel.

Netjes mijn bestelling ontvangen. Miste 1 paar laarzen die met een pen was doorgestreept op de factuur. Gebeld en waren niet leverbaar,maar zou mail moeten hebben ontvangen van deze melding, dat was jammer genoeg niet zo, ook niet in de spam. Maar netjes en correct geholpen.

Deze site is supergoed en levert snel.

Omdat ik een grote fan ben van La Strada schoenen, heb ik hier mijn collectie goed kunnen uitbreiden. Geweldige kleuren en geen nep zooi. En voor dat geld. Ik ben blij.

Super mooie schoenen en hele goede snelle service

Mooie schoenen

Zoals altijd mooie schoenen en een super snelle levertijd.

Grandioze website

Ik hebbal verschillende malen besteld. Ben nog nooit teleurgesteld. Altijd snel en netjes verpakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat je kan zien dat het een Nederlandse site is. Netjes snel op tijd bezorgd

Super service!!

Zeer snelle en goede service!!

Snelle service, en zitten lekker

Snelle service mooie prijzen

Snelle service en mooie prijzen

Ging harstikke goed ben er blij mee . Ga vooral zo goed door ga zekers meer keren bestellen

Super leuke schoenen

Mooie schoenen, netjes verpakt, supersnelle levering en de prijs is ook nog eens geweldig. Ze zien mij zeker vaker terug ❤️

Mijn nieuwe schoenen zijn precies zoals ik verwacht had, lopen heerlijk en zijn mooisupet blij mee

Snelle levering, goed verpakt eb mooie schoenen, dus perfect

Leuk shoppen

Snelle levering Leuke schoenen Zeer tevreden

Precies wat ik zocht. Voor een goede prijs

Leuk assortiment, snelle levering

Leuk assortiment voor leuke prijsjes. Daar worden wij vrouwen hebberig van! Snelle levering!

super

goede kwaliteit en prijs en mooi

Top schoen en snelle levering

Mooie schoenen voor een mooie prijs.

Prijs kwaliteit is goed.

Ben zeer tevreden. De prijs was goed en de kwaliteit van de schoenen ook.

heel fijn dat de levering zo snel ging.

geweldig

Snelle levering dat is erg prettig

Super webshop

Schoenen altijd de volgende dag in huis. Netjes verpakt, schoenen zitten in een zakje in de doos. Trendy schoenen voor een betaslbare prijs

Prima kwaliteit snelle levering

Zoals bovenstaande prima