Reageren snel

Helaas is mijn bestelling niet geleverd door DHL Goedekopeschoenen gemaild deze reageerde meteen en heen contact opgenomen met de vervoeder dit duurt een paar dagen.

Heerlijk schoentje

Loopt lekker weg

Uitstekende bezorging en snel

Positief het is alleen jammer dat DHL er zo nu een dan een chaos van maakt. Mijn vriendin haar schoenen zijn niet aangekomen. Er zit wel voor 80 euro schoenen in het pakket. Nu overweeg ik om niet meer te bestellen. Ik heb duidelijk geluk gehad dat mijn schoenen aangekomen zijn.

Geweldige site

Snelle levering en zegt wat de site beloofd n aanrader

Super goed

Goede service en snelle en suoer leuke en goede schoenen

Super tevredeb

Mooie collectie mooie schoenen leuke prijzen en uitstekende service! Ik ben er superblij mee dankjewel goedkopeschoenen.com

Netjes en snel geleverd

Snel en netjes. Maar vallen klein uit

Gemakkelijk bestellen en nette levering

Leuke items voor een goede prijs. Duidelijke maat omschrijving op de site "valt ruim". Nette verpakking. Levering wel een keer uitgesteld, maar dat lag bij DHL. Erg tevreden. Leuke sleutelhangers bij de klompjes ❤️

Snelle levering snelle retour

Snel geleverd , en ook weer snel geretourneerd. Ik vond de schoenen te strak zitten en hadden wat vlekken op de achterkant van de schoenen.

Al aantal keren schoenen besteld. Keurige verzending en product zoals omschreven.

Wat je ziet is wat je krijgt Snelle levering

supper

supper leuke schoenen en mooie aanbiedingen

Altijd snel en keurig geleverd

Tevreden klant

erg snelle service

goedenavond ben weer zeer tevreden met me la strada schoenen me vriendin ook als jullie de blue nog binnen krijgen in maat 40 hou me dan even op de hoogte vr gr carla lamme

top

goede service snelle levering duidelijke website

Service was goed en pakketje was snel binnen. Zeker de moeite waard om nogmaals te bestellen.

Snelle levering en mooie schoenen

Snel en netjes bezorgd

Leuke site makkelijk bestellen en betalen. En snelle en nette levering

Snelle levering, mooie schoenen voor een mooie prijs

Goede service en levering.

Goeie service ! Andwoord snel mooie goeie schoenen Echt een aanrader voor iedereen

Zeer vriendelijk Snelle service Beantwoord heel snel je vragen Een echte aanrader!

Mooie prijzen, supersnelle bezorging en klantenservice reageert snel op e-mail

Zoals hierboven beschreven

Prima prijs voor de sneakers waar ik al een tijd naar op zoek was. Snelle levering

Goede ervaring

Er was een probleem en dat heeft Peter keurig opgelost

Taminiausingel 15

6662MD Elst