Hele mooie schoenen voor een mooie prijs

Top service , aanrader ,snel geleverd

Omdat mijn maat verkeerd was binnengekomen, duurde het langer , maar omdat ik de dagverblijf een festival had ..mocht ik de laarsjes zelf afhalen,zodat ik ze toch die dag aan kon…en netjes de verzendkosten teruggekregen Ik zal daar vaker kopen Top bedankt

Leuke en goedkope acties

Iedere keer weer spannend als mijn maat in de laatste actie ronde nog verkrijgbaar is.

Snelle levering, mooie prijzen.. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en zelf het retourneren en de goede maat opnieuw binnen krijgen was snel.

Schoenen besteld, levering binnen 2 dagen, betaling achteraf kunnen doen. Super geregeld

Fijne ervaring

Prettig. Snelle service en de schoenen bevallen mij altijd goed. Qua prijsklasse dan

Top, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Super snel geleverd, schoenen goede kwaliteit In 1 woord top.

Super, netjes geholpen

Super mooie en goedkopen schoenen. Nogmaals extra bedankt.

Altijd goeie service

Altijd tevreden over kwaliteit

Super snelle levering

Mooie laarzen voorcweinig geld

Goede schoenen goede service goede levering!

De lastrada schoenen die ik hier altijd bestel zijn top! Fijne prijs en altijd heel snel geleverd! Nog nooit problemen gehad, terwijl ik toch al vaak besteld heb. Prima!

Prima geleverd

Snel geleverd leuke laarsen.

1 ste bestelling goed, 2de is niet gelukt

Betaling niet gelukt

Al heel veel schoenen besteld. Misschien wel veel te veel maar ze zijn zo leuk. En goed geprijsd. Snelle levering. Meer heb je niet nodig toch? Oh ja, een nieuwe tas….laten ze die nu ook hebben.

Goede ervaring met klantenservice

GEWELDIGE service, mooie artikelen

Mijn bestelling binnen 3dagen in huis, 1 artikel geretourneerd vanwege verkeerde maat, maar gelijk je geld teruggestort, na zeer vriendelijk contact via WhatsApp, men denkt met je mee, en betaald via Klarna. Betrouwbare site, artikelen precies als de foto's, en wat een geweldige service! Ik ben FAN van deze site

al eerder besteld dus weet dat het goed was en kocht ook op de libelle beurs

Super service

Altijd leuke schoenen voor een goede prijs!

Snelle levering schoenen precies zoals omschreven maat klopt goed

geweldig

snelle levering en top schoenen

Grandioos

Super snelle service en netjes verpakt.

Op tijd bezorgd,en netjes ingepakt. Erg blij met mijn schoenen,waren ook nog in de sale,helemaal leuk!

Snelle levering Mooie schoenen. Helaas zijn de schoenen te klein, ik moet het helaas terug sturen

Taminiausingel 15

6662MD Elst