Super goed

Snel en goed

Fantastich

Mooi laarsje zitten heel lekker en gelijk goed...zo blij mee

Tot nu toe snelle service

Wel goed

Is wel Goed

Snelle bezorging. Schoenen zien er top uit!

Snelle bezorging. De schoenen zien er top uit en lopen lekker.

Snel en betaalbaar

Dat ik blij ben

Hele leuke en goed geprijsde schoenen. Iedere keer weer een feestje om te bestellen.

Snelle en goede levering

Geen antwoord op mijn vraag gekregen

Ik heb 2 paar dezelfde schoenen gekocht van strada, alleen een andere kleur en de zwarte zijn 10 euro duurder dan de witte dus had ik deze vraag al bij de bestelling onder het kopje opmerkingen ingevuld. Vervolgens krijg ik de schoenen geleverd en nergens antwoord op mijn vraag dat vind ik niet service gericht. Ik voel mij niet persoonlijk behandeld.

Super service en goed product.

Mooie prijs / kwaliteit verhouding en goed op maat. Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis. Top!!!

Goed!!

Super snelle levering!!

Goeie kwaliteit en services

Alles goed geregeld bestel er al jaren en dik tevreden

Goede service en kwaliteit

Snel geleverd . Goedkoop . En fijne schoenen voor dat geld

Uitstekend ,snelle levering

Al een paar keer besteld,altijd snelle levering goede spullen

Goed en snel geleverd. Goede schoenen. Het zou fijn zijn als er een retour formulier bij zou zitten en een mail ontvangen als het pakket terug retour is

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede service en leuke schoenen

Ik twijfelde of de maat goed zou zijn en heb advies gevraagd. Toevallig had één van de medewerkers dezelfde maat en die heeft de schoenen voor mij gepast. Wat een fijne service. De schoenen heb ik vervolgens besteld en ze zitten goed. Blij met mijn aankoop.

Alleen maar goed.

Mijn ervaring met goedkope schoenen is top. Zoals ze op de site staan afgebeeld zijn ze ook , een hele snelle bestelling , zo in huis. Wij zijn dik tevreden.

Super mooie laarzen, heel blij mee.

Snelle service, mooie laarzen en ze zitten ook nog eens heerlijk.

Mooie schoen

Super service. Super schoenen. Tot de volgende bestelling

De maten kloppen niet geheel

Taminiausingel 15

6662MD Elst