Super leuke schoen

Ik heb deze schoen ook al in het blauw. Omdat deze zo lekker loopt heb ik hem ook in het zwart besteld. Wel jammer is, is dat de zwarte kleiner uitvallen. Maar mooie schoen en goede levering

Xxx

Xxx

Helemaal prima

Zoals altijd alles prima in orde

Aanrader

Mooie sneakers voor een goedkope prijs en precies zoals aangegeven op de site. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling . Aanrader voor iedereen.

Goed!

Snelle levering leuke schoenen !

Goede ervaring snelle levering

Superrr

Snel en prachtige schoenen.

Heel fijn snelle levering

Klantvriendelijk

Schoenen besteld bleken te groot omgeruild voor schoenen die bleken te klein en waren er niet groter. Heel jammer maar kreeg meteen na terugsturen bericht dat ik mijn geld teruggestort krijg. Als ik leuke schoenen zie zou ik meteen weer bestellen.

Zitten lekker

Niet zo

Schoen zitten niet lekker straks Een maat kleiner zouden re klein geweest zijn . Deze zijn te groot lijkt wel

Geen bizonder heden

Geweldige site.

Wat ben ik blij met jullie. Ik draag supergraag La Strada sneakers. En de prijs bij jullie is superlaag. Ik had twee paar besteld , gewoon de volgende dag al in huis. Nu nog snel twee paar erbij besteld. Zulke mooie kleuren. En uit ervaring weet ik dat ze aanvoelen als pantoffels. Gewoon je eigen maat bestellen. Dank je wel.

Supergoede en snelle webshop

Ontzettend mooie schoenen die snel geleverd werden! Ik ben er heel erg blij mee! 1 minpunt: (en dat is niet jullie schuld) de bezorgdienst! DHL laat het pakje gewoon bij de voordeur achter. Iedereen had het zò mee kunnen nemen! Is godzijdank niet gebeurd maar ik vind het belachelijk dat ze op deze manier bezorgen!

Zeer proffesioneel bedrijf

Doen wat ze zeggen en schoenen zijn zeer leuk en goéd. Maat klopt en prijs is goedkoop

Tot nu toe heb ik alleen goede ervaringen.Ben ik tevreden.Jammer als je iets terugstuurt dat de kosten voor jezelf zijn.

Toppie

Geweldige service

Snelle levering en product zoals omschreven!

Laarsjes dezelfde dag nog verzonden en waren precies zoals op de foto!

Goede snelle levering

De schoenen zijn volgens omschrijving. Maat ook perfect. Geen klachten

snel en netjes

dit was mijn eerste keer ga vaker bestelen prima

Zeer te vreden . Bestelling binnen twee dagen thuis

Ik ben tevreden met leveren en met de goede betaalbare promoties.la strada is comfortabel en vrouwelijk een fijne schoenmerk

Het waren inderdaad goedkope schoenen en zo zagen ze er ook uit

Ze waren lelijk en gaven echt geen steun . Verzendkosten en retour stuur kosten waren bij net zo duur als de schoenen

Super leuke schoenen, voor een prikkie

Goede service, snelle verzending, ze zijn nog mooier dan ik had gedacht, erg blij mee!!!

Viel tegen

Goedemiddag op de site stond de schoenen vallen als de maat echter was dit niet het geval. Heb dat vermeld op de retour bon En kreeg zonder weer verzendkosten te betalen 1 maat groter toegestuurd. Dat vond ik heel coulant. Wat ik niet wist dat ik voor het retourneren vd schoenen nog eens 7,95 heb moeten betalen Al met al heb ik 13 euro in totaal aan verzendkosten betaald! Dat vind ik wel bizar!

Taminiausingel 15

6662MD Elst