Ben weer superblij met de snelle levering

Al paar x schoenen besteld en hoef nooit lang te wachten. Mijn maat 39 helaas niet altijd leverbaar,dus das wel jammer

mooie schoenen

levering super snel draag comfort geweldig

Nog geen beoordeling

Heb nu de schoenen retour gedaan voor een grotere Maat. ff afwachten , hoe dat verloopt . Maak een keuze , hoort eigenlijk .. geen idee bij

Keurig geleverd

Netjes verpakt en keurig afgeleverd ,ze zien er precies zo uit als op het plaatje .

Fijne webwinkel

Supergoede service, fijne sneakers!

Zeer tevreden, heb gelijk reclame gemaakt bij familie en vrienden!

Snel..en mooie schoenen

Snelle levering en mooie laarzen

Top kwaliteit

Top kwaliteit gympen zitten erg lekker 3lj jaar joop ik Lastrada nu de aanbieding genomen van 4 Lastrada gympen koop elk jaar 2 paar van r merk vanwegen mijn slechte knie is dit de enige schoen wat ik kan verdragen omdat ze licht aan voelen en een goed voetbed hebben ik ben erg blij er mee heb ze bijna in alle kleuren mijn vriendin zegt wel eens je hebt alleen maar dat soort maar voor mij is t een uitkomst ik blijf bij dit merk ze zijn mooi en kan voor een feestje of voor in je vrije tijd te dragen t is een nette schoen

Fantastisch!!!

De laarzen die ik gekocht heb zijn fantastisch!!!! Het model beviel me zo goed, dat ik er meerdere in een andere kleur hebt besteld(tja stapel gek op cowboy laarzen ha ha) beetje verslaafd geloof ik.... Ze lopen daarbij heerlijk. De levering was ook lekker snel, en alles was netjes Lux verpakt. Echt een aanrader, mooie schoen/laarzen voor weinig

Super!!

Ik heb allemaal sneakers in verschillende kleuren gekocht .. En ze zitten super fijn!! En ook nog eens leuk geprijsd. Snelle levering. Dus echt een aanrader

Heel tevreden

Snelle levering en mooie schoenen

Mooie schoenen, lopen goed..

Duidelijke communicatie en snelle levering. Mooie schoenen.

Geweldig!

Leuke sandaaltjes zitten top, En leuke tas laat de zomer maar komen.

Super geregeld

Snelle levering. Alles goed geregeld

Top !

Netjes en keurig geregeld.

keurig verpakt. snelle levering. makkelijke website

Geweldig!

Al eerder besteld bij jullie. Nu de combi deal besteld. Snelle levering en de schoenen passen prima. Ik ben zeer tevreden!

Super,snelle levering!

Mooie schoenen ,lopen heerlijk!

Zoals altijd goed!

Zoals altijd alles prima, goede schoenen en snelle levering, goede prijs

Goede service, snelle levering

Toppie

Ik had de aktie 4 paar voor 100 euro, helaas was er 1 paar niet leverbaar in mijn maat. Er werd 25 euro van 100 euro afgehaald wat ik top vindt omdat ik ze dan toch voor de aktie prijs heb. Vaak is het dan zo dat ze dan zeggen de aktie geld dan niet. Dus top dat jullie dat doen

Fijne schoenen voor een nog fijnere prijs

Goeie schoen vlot geleverd goeie kwaliteit

Super fijne schoenen en snelle levering

Ik bestel regelmatig schoenen bij jullie en heb ze meestal binnen een dag al in huis. Altijd leuke schoenen voor een klein budget!

Taminiausingel 15

6662MD Elst