Dit bedrijf is duidelijk in de communicatie en voldoet aan mijn verwachtingen als ik bestel, en geeft ook leuke acties

Leuke schoenen weinig geld

Super!! Erg blij met mijn schoenen

Makkelijk te bestellen, super netjes afgeleverd...Top!

Snel en correct

Snelle levering en mooie kwaliteit chapeau

Voor de eerste keer besteld en echt een aanrader

Jammer

Jammer omdat als de schoenen niet goed zitten je zelf de portokosten voor terug sturen moet betalen en je geen geld terug krijgt als de schoenen in de aanbieding zijn. Mijn schoenen gaan vandaag dus terug omdat ze mij te groot en te wijd zijn. Nu maar hopen dat het geen aanbieding was, want dan moet ik alsnog betalen omdat ik via achteraf betalen (klarna) heb gekozen.

Super snel

Ben dik tevreden

Helemaal blij

En alweer tevreden met mijn aankoop. Thanks

Mooie laarzen precies op maat

Zeer goede ervaring

De levering was naar volle tevredenheid en heel klantvriendelijk.

Goede levering

Snelle verzending.

Goede verpakking

Erg goed en volgende dag al in huis netjes verpakt

Niets op aan te merken....

snel en goed geleverd.

Perfect geregeld

De schoenen die ik zocht voor een mooie prijs, na betaling perfect en snel geregeld, voor herhaling vatbaar.

Top service, snel en goed verpakt!

Leuke schoenen voor een lage prijs! Snel verzonden en goed verpakt. Blij mee!

Wat je ziet is wat je krijgt!♡

Snelle levering, netjes verpakt, goede prijs. En niet geheel onbelangrijk, de Schoenen lopen heerlijk! De schoenen vanuit de doos, de hele dag op een beurs aangehad en geen centje pijn. I love it♡

Goed geholpen! Snel en perfect verzonden En de zweedse klompen zitten perfect helemaal blij mee

Schoenen zijn top en de levering ook snel

Nette snelle bezorging

Weer mooie schoenen voor een hele goede prijs

Prima!!

Snel en voordelig

Gave sneakers voor weinig geld

Voor het eerst sneakers op deze website besteld. Snel en netjes geleverd. Super leuke sneakers voor weinig geld . Goede service. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Taminiausingel 15

6662MD Elst