Ik ben fan!

Het zijn goedkope en goede kwaliteit schoenen. Ze zitten heerlijk!! Ik heb al meerdere keren wat besteld,de levering is ook correct. Ik ben een groot fan!!

Prima schoen voor een mooie prijs

Schoenen worden snel geleverd. Netjes in schoenendoos. Lopen prima Prijs is fijn

Heel tevreden

Ben heel erg tevreden snelle levering

Vlugge, levering, leuke schoen

Leuke site

Maat is goed.kwaliteit is goed.prijs is oke

Snelle levering en product klopt met de foto's.

snelle levering!!

Weer leuke nieuwe collectie,voor een leuke prijs.ik heb al zoveel bij jullie besteld,wacht weer op een leuke aktie!! vriendelijke groet,Maria Spiero.

Alweer leuke en fijne schoenen.

Mijn 6e paar of zo van deze site. Altijd goed. En deze keer extra leuk ingepakt. :)

Zitten als pantoffels

Jammer dat de lastrada’s maar 1 seizoen mee gaan. De stof bij de grote teen scheurt snel in. En de zool slijt sneller dan mijn andere sneakers. Al heb ik de zwarte met glitter ook gekocht (elders) en die zijn verstevigd bij de tenen. Zo zouden ze allemaal moeten zijn. Ik ben niet geheel ontevreden, maar ook niet 100% tevreden. Ze zouden wat aan de kwaliteit van de schoen kunnen doen zodat ze langer mee gaan. Ik wacht nu op de nude of oud roze kleur met stevige neus. Want ik ga ze zeker weer bestellen.

Fijne service en snelle levering

Fijne service en snelle levering

Leuke schoenen en snelle levering

Zoals vorige keren mooie schoenen voor een leuke prijs. Zeker met 2 tiener dochters die graag wisselen van schoenen.

Goede ervaringen

Snelle levering! Super goede prijs.

Geweldige communicatie

Snelle levering en leuke begeleidende factuur met duidelijk info

Goede overzichte webshop en snelle levering.

Zie regel hierboven.

Goeie sevice

Klasse!

Goede communicatie, snelle levering en perfecte laarzen!

Keurig geleverd

snelle levering van het product dat precies beantwoordde aan zijn beschrijving op de site.

wow

super snelle bezorging, en de schoenen zijn te gek!

Jammer dat je bij het retouren zelf verzendkosten moet betalen , dat is dus dubbel op .

Ik vindt de schoenen top maar het houd mij nu tegen ze te bestellen want twee keer verzendkosten vindt ik niet kloppen , zowel bij levering als bij retouren ... beetje jammer !

De laarzen zijn super, mooier dan verwacht! Echt een aanrader en netjes verpakt ontvangen!

Retour en omruilen ging zeer vlot!

Van de 6 paar schoenen, 1 omruiling gedaan en dat verliep keurig netjes! Schoenen waren iets goedkoper ( bij de Sale geen geld terug) kreeg netjes het geld teruggestort en werd op de factuur van Klarna keurig aangepast! Dat is Topservice waar ik van hou!!

Leuke sneakers en laarsjes Snelle levering Goede webshop

Gewoon goed

Het gemak van bestellen, het bezorgen en eventueel retour zenden,

Prima probuct

Prima paar boots, voor een zeer mooi (laag) prijsje.

Taminiausingel 15

6662MD Elst